CHP’nin Gemlik, Mudanya ve Nilüfer belediye başkan adayları belirlendi

CHP Parti Meclisi tarafından alınan kararla Bursa'da Gemlik, Mudanya ve Nilüfer ilçelerinin belediye başkan adayları netlik kazandı. Gemlik ilçesinde Şükrü Deviren, Mudanya ilçesinde Deniz Dalgıç ve Nilüfer ilçesinde ise Şadi Özdemir CHP'nin belediye başkan adayı olarak açıklandı.

CHP Parti Meclisi'nin kararıyla Bursa'nın Gemlik, Mudanya ve Nilüfer ilçelerinde belediye başkan adayları belirlendi. Gemlik ilçesinde Şükrü Deviren, Mudanya ilçesinde Deniz Dalgıç ve Nilüfer ilçesinde ise Şadi Özdemir belediye başkan adayı oldu.


17 İLÇEMİZİN BELEDİYE BAŞKAN ADAYI BELLİ OLDU

CHP Bursa İl Başkanı Nihat Yeşiltaş, bu isimlerin partilerine ve Bursa'ya hayırlı olmasını dileyerek, "Bugün PM tarafından açıklanan isimlerle birlikte Bursa'da 17 ilçemizin belediye başkan adayı belli oldu. CHP'li Gemlik, Mudanya ve Nilüfer ilçelerimizde sosyal belediyecilik anlayışıyla hizmet vermeye devam edecek. Bundan sonra adaylarımız ve örgütlerimizle birlikte Bursalılara bekledikleri zaferi yaşatacağız. Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Mustafa Bozbey, ilçe belediye başkan adaylarımız ve örgütümüzle birlikte Bursa'mızı sosyal belediyecilikle gülümseteceğiz" şeklinde konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Merkezin gözü belediyelerde: CHP Genel Merkezi, belediyelerin harcamalarını izleyecek
Taviz yok, geri almayanın gözünün yaşına bakmam
El sıkışmayan parti liderleri olmaz
Dervişoğlu'ndan 'iktidar yolculuğu' mesajı: "İdeallerimize kesinlikle ulaşacağız"
Çin Devlet Başkanı Xi Jinping, Macaristan'a yapılan ilk resmi ziyarette bulundu