CHP'nin Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur trafik kazası geçirdi

İskenderun ilçesinde meydana gelen trafik kazasında CHP Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur'un da aralarında bulunduğu 5 kişi yaralandı. Kazanın nedenleri ve yaralıların durumuyla ilgili polis inceleme başlattı.

İskenderun ilçesinde, Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur'un da aralarında bulunduğu beş kişi, trafik kazası sonucu yaralandı.

Kazanın yaşandığı nokta, Yavuz Sultan Selim kavşağı oldu. Kaza, Pirireis Mahallesi istikametinde seyreden 31 AOE 634 plakalı bir otomobil ile 31 ABS 31 plakalı Mehmet Güzelmansur'un bulunduğu hafif ticari aracın çarpışmasıyla gerçekleşti. Milletvekili Güzelmansur ve diğer beş kişi, kaza sonucunda yaralandı.

Olay yerine ihbar üzerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri en kısa sürede sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde bulunan sağlık ekipleri tarafından gerçekleştirildi. Olay yerinde yapılan müdahalenin ardından ise yaralılar, kontrol amaçlı olarak İskenderun Devlet Hastanesi'ne sevk edildiler. Polis ekipleri, kaza ile ilgili detaylı bir inceleme başlattı.

Kaza sırasında ölüm ya da ciddi bir yaralanma durumu olmaması ise büyük bir şans olarak görüldü. Kaza ile alakalı herhangi bir açıklama yapılmadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakkari-Çukurca karayolu ulaşıma kapandı: Dev kayalar yolu kapattı
Taksim Gezi Parkı'nda Kadının Üzerine Ağaç Dalı Düştü: Yaralı Hastaneye Kaldırıldı
Alaplı'da Telefon Dükkanına Hırsızlık: 3 Tutuklama
Kilis'te baba vahşeti: Suriyeli Yusuf, Eşini ve 3 çocuğunu boğarak öldürdü ve
Huzurevinde bıçaklı saldırı: 2 kişi yaşamını yitirdi