CHP'nin istişare kampı başlıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), 11-13 Ekim tarihleri arasında Bodrum'da istişare kampı düzenliyor.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), bu hafta sonu Muğla'nın Bodrum ilçesinde bir kampa giriyor. 11-13 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek istişare kampına genel başkan yardımcıları, milletvekilleri ve 81 il başkanı katılacak. Kampın son gününde CHP Genel Başkanı Özgür Özel, il başkanlarına hitap ederek parti programı, olası erken seçim, yerel yönetimler ve teşkilat çalışmaları konularında önemli mesajlar verecek.

BirGün’ün parti kaynaklarına dayanan bilgilere göre, kampta seçime yönelik teşkilattan beklenen katkılar değerlendirilecek ve genel başkan yardımcıları kendi alanlarıyla ilgili sunumlar yapacak. İl başkanları da, bulundukları illerdeki faaliyetler hakkında bilgi verecek. CHP'li belediyeler ile parti örgütlerinin çalışmalarının koordineli bir şekilde yürütülmesine dair görüş ve öneriler paylaşılacak. Ayrıca, 4-9 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen "İkinci Yüzyıl Değişim Kurultayı" kapsamında başlatılan yeni parti programının hazırlanmasına yönelik teşkilattan beklenen katkılar ele alınacak.

Bu kapsamda, genel merkezden il başkanlarına gönderilen yazıda, bir yıl içinde tamamlanması planlanan parti programı çalışmaları için danışma kurulları oluşturulacağı bildirildi. Bu kurullar, tüzük hazırlıklarında olduğu gibi, teşkilatın görüş ve önerilerini almak amacıyla çalışmalar yapacak. Danışma kurullarının elde edeceği sonuçlar, gelecek aylarda rapor haline getirilerek parti yönetimine sunulacak.

Özgür Özel, kampın son gününde il başkanlarına hitap ederek parti programı, olası bir erken seçim, yerel yönetimler ve teşkilatların çalışmaları hakkında önemli mesajlar iletecek. Böylece CHP'nin düzenleyeceği bu kamp ile birlikte, 81 il teşkilatının izleyeceği yol haritası belirginleşecek.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.