CHP'nin kedisi Şero hayatını kaybetti!

CHP'nin kedisi Şero, 20 yıl süren yaşamının ardından bu sabah hayatını kaybetti. Cat Hospital Kedi Hastanesi'nde tedavi gören Şero, Türk siyasetinde ve hayvanseverlerin gönlünde özel bir yere sahipti. Tüm müdahalelere rağmen, yaşa bağlı sağlık sorunları sonucu aramızdan ayrıldı.

CHP'nin kedisi Şero, yaşamını yitirdi. Bir süredir tedavi gördüğü Cat Hospital Kedi Hastanesi'nin başhekimi Dr. Tarkan Özçetin, bu sabah acı haberi duyurdu.

Özçetin, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Büyük üzüntüyle bildiriyoruz ki, 20 yıldır Türk siyasetinde tebessüm kaynağı olmuş, tüm hayvanseverlerin gönlünde taht kurmuş Şero, hastanemizdeki tedavi sürecinin ardından bu sabah aramızdan ayrılmıştır. 

İleri yaşı ve yaşa bağlı sağlık sorunları nedeniyle bir süredir hastanemizde gözetim altında bulunan Şero, tüm müdahalelere rağmen ne yazık ki yaşamını yitirmiştir. Tıbbi süreci titizlikle takip edilmiş ve en ileri teknolojilerle gerekli tedavi uygulanmıştır. Ancak, yaşa bağlı gelişen kronik sağlık sorunları sonucunda sabah saatlerinde hayatını kaybetmiştir. 

Başta CHP ailesi olmak üzere, tüm sevdiklerine en içten başsağlığı dileklerimizi iletiyoruz. Hepimizin başı sağ olsun. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Partinin genel merkezinde uzun yıllar yaşayan ve CHP'nin maskotu olarak bilinen Şero, 20 yaşını geçmişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.