'CHP'nin seçim konvoyuna pompalı tüfekle saldırıldı'

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, öğlen saatlerinde açıklamalarda bulundu. Çankır dün akşam saat 20.00 sıralarında Efeler İlçesi Tepecik

CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, öğlen saatlerinde açıklamalarda bulundu. Çankır dün akşam saat 20.00 sıralarında Efeler İlçesi Tepecik Mahallesi’nde partilerine ait seçim konvoyuna saldırıdığını söyledi.

Yaptığı açıklamada saldırıyı kınadığını söyleyen CHP Aydın İl Başkanı Ali Çankır, “Konvoyun geçişi sırasında bir provokatör tarafından pompalı tüfekle havaya ve yere 2 el ateş etmek suretiyle seçim güvenliği tehlikeye atılmak istenmiş, akabinde de Aydın İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından saldırgan yakalanarak adalete teslim alınmıştır. Bu vesile ile, öncelikle gösterdikleri hassasiyet dolayısıyla emniyet teşkilatına teşekkür ediyor, yerel seçimlere süreçte; tüm vatandaşlarımızdan seçimin sükunet içinde yaşanması adına, hiçbir provokasyon ve tahrike karşılık vermemelerini, her tür yasa dışılığa karşı sükunetlerini korumalarını ve demokrasi kültürümüze uygun hareket etmeye devam etmelerini tekrar hatırlatmak istiyorum” diyerek seçime katılan tüm tarafları da bu anlamda sağduyuya ve sandıkta tecelli edecek halkın iradesini olgunlukla karşılamaya davet ettiğini açıkladı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Özgür Özel'den Erdoğan'a anlamlı hediye: Cumhuriyet Ateşi
Özgür Özel, Erdoğan ile görüşmesinin ardından Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşecek
İYİ Parti Trabzon’da istifalar devam ediyor
Erdoğan, Gambiya Cumhurbaşkanı Barrow ile bir görüşme gerçekleştirdi
Meclis Başkanı Kurtulmuş bugün DEM Parti, İYİ Parti ve Saadet Partisi'ni ziyaret edecek