CHP'nin seçim ofisine giren AKP'ye mensup bir grup, 'Erdoğan' sloganları attı

İstanbul'un Kasımpaşa semtinde, AK Parti'ye mensup bir grup, CHP'nin seçim ofisine girerek sloganlar attı. CHP Beyoğlu Belediye Başkan adayı İnan Güney, gençlerin ofislerini ziyaret ettiğini ancak ayrılırken AK Parti lideri Erdoğan lehine sloganlar duyulduğunu ifade etti.

İstanbul'un Kasımpaşa semtinde AKP'ye bağlı bir grup, CHP'nin seçim ofisine girerek sloganlar attı. Bu olayla ilgili olarak CHP Beyoğlu Belediye Başkan Adayı İnan Güney, şunları paylaştı:

"Dün akşam saatlerinde Kasımpaşalı gençler ofisimizi ziyaret ettiler, çıkışta da AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar attılar... Gençler bizim mahallemizin gençleri. Hangi görüşten olursa olsun kapımızın herkese açık olduğunu bilirler. Belediyeciliği de aynı ilkeyle, herkese eşit yaklaşarak yapacağımızı da bilirler."

AKP'Lİ BİR GRUP CHP'NİN SEÇİM OFİSİNE GİREREK 'ERDOĞAN' SLOGANI ATTILAR

İnan Güney, Kasımpaşalı gençlerin daha önce de seçim ofisine geldiklerini ve çay içtiklerini hatırlattı. Ancak dün akşam aynı gençlerin ofise girişlerinde ve çıkışlarında, "Semtini satanı biz de satarız ve Recep Tayyip Erdoğan" şeklinde sloganlar attıklarını belirtti. İnan Güney'in konuyla ilgili paylaşımı şöyle:

DAHA ÖNCE DE ÇAYIMIZI İÇMİŞ KİŞİLER

"Dün akşam saatlerinde Kasımpaşalı gençler ofisimizi ziyaret ettiler, çıkışta da AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar attılar. Daha önce de çayımızı içmişti arkadaşlar, bundan sonra da çok çay içeceğiz birlikte. Gençler bizim mahallemizin gençleri. Hangi görüşten olursa olsun kapımızın herkese açık olduğunu bilirler. Belediyeciliği de aynı ilkeyle, herkese eşit yaklaşarak yapacağımızı da bilirler. Bu mübarek Ramazan ayında istediğiniz zaman gelin, iftarda ya da sahurda sizi ağırlayalım sohbet edelim. Beyoğlu'nda komşuluk, huzur, kardeşlik de bize emanet."

Dün akşam saatlerinde Kasımpaşalı gençler ofisimizi ziyaret ettiler, çıkışta da Ak Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan lehine sloganlar attılar.

Daha önce de çayımızı içmişti dostlar, bundan sonra da çok çay içeceğiz birlikte.

Gençler bizim mahallemizin gençleri. Hangi görüşten olursa olsun kapımızın herkese açık olduğunu bilirler. Belediyeciliği de aynı ilkeyle, herkese eşit yaklaşarak yapacağımızı da bilirler. Bu mübarek Ramazan ayında istediğiniz zaman gelin, iftarda ya da sahurda sizi ağırlayalım sohbet edelim. Beyoğlu'nda komşuluk, huzur, kardeşlik de #BizeEmanet

pic.twitter.com/rwvNlHrd04

— inan güney (@inanguney) March 11, 2024

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Bugün CHP bir noktaya geldiyse bu Kemal Bey’in sayesinde olmuştur
AK Parti'de değişim için ilk zirve yarın
Özgür Özel: Soma'da Toplantı ve Eğitim Mitingleri Devam
Devlet, ticarethane değildir
Öğretmenlere yönelik fiillerde cezalar yarı oranında artırılacak