CHP’nin Vaatleri Bu Kadar mı? Günaydın’ın Sözleri Gündeme Oturdu!

Akit yazarı İdris Günaydın, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in "Rakı 140 TL olacak" açıklamasını sert bir dille eleştirerek, CHP'yi rakı, kumar ve kadınla özdeşleştirdi.İktidar olunca sarhoş olan zihniyet muhalefette ayık mı olur?" şeklinde ağır bir eleştiri getirerek CHP’nin vaatlerini küçümsedi.

Akit yazarı İdris Günaydın, Balıkesir’de gerçekleştirdiği konuşmasında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve partisine yönelik sert açıklamalarda bulundu. Özellikle Özel'in, "Rakı 140 TL olacak" vaadine tepki gösteren Günaydın, CHP'yi rakı, kumar ve kadın gibi kavramlarla özdeşleştirdi. Günaydın, CHP'nin Türkiye'nin savunma sanayi ve altyapı projeleri gibi kritik konulara ilgisiz olduğunu belirterek, "CHP’nin dışındakiler yol, köprü, havaalanı, baraj ve savunma sanayii ile ilgilenir" dedi.

ELEŞTİRİLERİ DEVAM EDİYOR

Günaydın, "Şişenin Boyu" başlıklı yazısında da benzer eleştirilerini sürdürdü. CHP’nin yıllardır dindarları eleştirdiğini hatırlatan yazar, partinin bilim adamı yetiştirmediğini, sadece rakı ve içki kültürüne odaklandığını savundu. Özel'in açıklamasına atıfla, "En akıllınız bile rakıyı ucuzlatmaktan söz ediyor" diyerek, partinin vizyon eksikliğini eleştirdi. Savunma sanayi gibi stratejik alanlarda CHP’nin kafa yormadığını da sözlerine ekleyen Günaydın, CHP'nin iktidar olması durumunda bile vaatlerinin yetersiz ve anlamsız olduğunu ileri sürdü.

VAATLER YERİNE, ELEŞTİRİLER SÜRÜYOR

Özel’in açıklamalarına yüklenen Günaydın, CHP'nin muhalefette iken bile doğru bir vizyon geliştiremediğini savundu. Yazısının sonunda, "İktidar olunca sarhoş olan zihniyet muhalefette ayık mı olur?" şeklinde ağır bir eleştiri getirerek CHP’nin vaatlerini küçümsedi.



 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.