CHP’nin yerel seçim tahmini: İmamoğlu'nun 500 binden fazla oy farkıyla kazanacağı öngörülüyor!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, “Sayın İmamoğlu 500 bin üzerinde oy farkıyla seçim kazanacağını öngörüyoruz. Belediye Meclislerinde sayısal olarak çoğunluk sağlanacağı seçimle karşı karşıyayız” şeklinde konuştu.

CHP'nin Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Gökan Zeybek, CHP Trabzon Milletvekili Sibel Suiçmez, İl Başkanı Mustafa Bak, Ortahisar İlçe Başkanı Haluk Batmaz ve Ortahisar Belediye Başkan Adayı Ahmet Kaya, Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'ni ziyaret etti.

Gazete Duvar'dan Fatih Saygın'ın aktardığına göre, Zeybek, 31 Mart Yerel Seçimleri'ne ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, CHP'nin öncelikli hedefinin 11 olan büyükşehir belediyesini 15'e çıkarmak olduğunu belirtti. Zeybek, seçimlerde Karadeniz bölgesinde de önemli başarılar elde edeceklerini vurgulayarak, var olan Artvin ve Sinop il belediyelerine yeni iller eklemeyi amaçladıklarını ifade etti.

İstanbul seçimlerine de değinen Zeybek, "İmamoğlu, Trabzon'un yürekli ve çalışkan evladı, ikinci ve son kez İstanbul'da belediye başkan adayı olacak" dedi. Zeybek, İmamoğlu'nun belediye başkanlığı sonrası siyasi kariyerine ilişkin de "Onun siyasi hedefleri, milletimizin beklentileriyle uyumlu olacaktır, bundan şüphem yok" şeklinde konuştu.

Zeybek, İstanbul seçimlerinde önde olduklarını belirterek şu ifadeleri kullandı: "Trabzon doğumlu veya Trabzon nüfusuna kayıtlı olan hemşerilerimizin büyük ilgisiyle karşılaşıyoruz, 81 il vatandaşımızın tercihi İmamoğlu'ndan yana. Sayın İmamoğlu'nun 500 binin üzerinde oy farkıyla seçimi kazanacağını öngörüyoruz. Belediye Meclislerinde sayısal olarak çoğunluğu sağlayacağımız bir seçimle karşı karşıyayız."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Gümüşhane'de Reklamcı, Tabela Ölçüsü Almak İsterken Çatıdan Düşerek Hayatını Kaybetti
Sürücü, Ruhsatlı Tabanca İle Yakalandı: Affedilme Talebi Reddedildi!
Şanlıurfa'daki Orman Yangınına İtfaiye ve Orman Müdürlüğü Ekipleri Müdahale Ediyor
Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş: Kapılar Arkasında Cinayetim Planlanlanıyor!"
Hatay Emniyeti, DAEŞ Terör Örgütüne Karşı Başarılı Operasyon Gerçekleştirdi