Oyuncu Çiçek Dilligil'in oğlu Ardahan Toprak cinsiyet değiştirdi: Yeni adı Ayda

Oyuncu Çiçek Dilligil ile müzisyen Bora Öztoprak'ın çocukları Ardahan Öztoprak'ın, eğitimi için gittiği Amerika'da cinsiyet değiştirdiği ortaya çıktı. Çiçek Dilligil, yeni adı 'Ayda' olan 26 yaşındaki çocuğu hakkında ilk açıklamayı yaptı. İşte son dakika gelişmesine dair detaylar...

'Çılgın Bediş', 'Kaygısızlar', 'Baskül Ailesi', 'Tövbeler Olsun' ve 'Dilek Taşı' gibi projelerde yer alan Çiçek Dilligil ile müzisyen Bora Öztoprak'ın 1997 yılında dünyaya gelen oğulları Ardahan Öztoprak, eğitimi için ABD'ye gitmişti.

Uzun süredir Amerika'da yaşayan Ardahan Öztoprak'ın, kadın kimliğine yöneldiği ortaya çıktı. Fiziksel görüntüsünü ve adını değiştiren Ardahan Öztoprak'ın yeni ismi 'Ayda' oldu.

Gazeteci Seyhan Erdağ'a konuşan Çiçek Dilligil, "26 yaşında artık bir birey. Aile olarak çocuğumuzun yanındayız. Adı artık Ayda. Uzun da bir süreç içerisinde, bu sabah uyandım, 'hadi' diye bir süreç değil. Heves ve marjinal bir durum da değil" ifadelerini kullandı.

"Amerika'da yaşıyor, önemli kliniklerden destek alıyor" diyen ünlü oyuncu, "Cinsiyet değişikliği söz konusu olduğunu söylediler. Bu iddia doğru mu?" sorusuna ise "Evet cinsiyet değişikliğinin de başındayız" cevabını verdi.

 

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (4)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.