Cicişlerden Ahmet Hakan'a: Yolladığın mesajlar hala duruyor!

'Cicişler' olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerin, İstanbul Atatürk Havalimanı saldırısının ardından "Tüm kötülükleri def etmek için dua etmeye gidiyoruz" diyerek Suudi Arabistan'a gitmeleri magazin gündeme bomba gibi...

'Cicişler' olarak bilinen Esra ve Ceyda Ersoy kardeşlerin, İstanbul Atatürk Havalimanı saldırısının ardından "Tüm kötülükleri def etmek için dua etmeye gidiyoruz" diyerek Suudi Arabistan'a gitmeleri magazin gündeme bomba gibi düşmüştü.

SAVCI OLSAM DAVA AÇARIM

Hürriyet yazarı Ahmet Hakan, Cicişler için eleştiride bulundu. Hakan, "Din ve dince kutsal bilinen değerlerle alenen kafa buluyorlar. Alçakça terör saldırısında can vermiş insanların acılı yakınlarıyla matrak geçiyorlar" diyen Hakan "Savcı olsam dava açarım. Öyle sinirliyim" ifadesini kullandı.

"YOLLADIĞIN MESAJLAR HALA DURUYOR"

Esra ve Ceyda Ersoy, Twitter hesaplarından Ahmet Hakan'a "Biz kimseyle alay etmedik! insanları bu kadar kolay karalayamazsın! Eleştiri yapabilirsin ama iftira atamazsın! @ahmethc. Sana yüz vermediğim günlerin kuyruk acısı geçmedi mi daha? Yolladığın mesajlar hala duruyor @ahmethc" sözleri ile cevap verdiler.

Ciciş kardeşler, Tweetlerini İnstagram hesaplarından "Ahmet Hakan'ın bugün hakkımızda yazdığı yazıya Dava Açılacaktır!" açıklaması ile paylaştılar.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

"Sayın Müsavat Dervişoğlu’nu tebrik ediyor, başarılar diliyorum"
Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
"Temmuzda artış yapılmayacak"
Milli Emlak 400 Tarla ve Arsayı Satışa Çıkardı: Aylık Sigara Parasıyla Tarlanız Olabilir!