Cihangir'de vantilatörlü köpek kavgası

Cihangir Parkı’nda saat 20.00’da yaşanan kavga şöyle gelişti: Bir kişi, köpeğini gezdirmek için parka çıkan kadına çocuğunun korktuğunu söyleyerek tepki gösterdi. İddiaya göre, bu kişi köpeğe tekme atmaya da çalışınca...

Cihangir Parkı’nda saat 20.00’da yaşanan kavga şöyle gelişti: Bir kişi, köpeğini gezdirmek için parka çıkan kadına çocuğunun korktuğunu söyleyerek tepki gösterdi. İddiaya göre, bu kişi köpeğe tekme atmaya da çalışınca parkta bulunan diğer köpek sahipleriyle tartışma çıktı.

SALDIRI ANI AMATÖR KAMERADA

Yoldan geçen Ahmet M. de tartışmaya dahil olarak köpek sahiplerine tepki gösterdi. Tartışma sırasında tehditler savurarak parktan ayrıldı. Ahmet M. kısa süre sonra yeniden parka geldi fakat elinde bir vantilatör ayağı vardı. Tartışmanın devam ettiği esnada elindeki metal boruyla parkın girişindeki kapının üzerinden köpek sahibi Murat Bayar’ın kafasına vurdu. Bayar’ın kafası kanlar içerisinde kaldı. Çevredekiler araya girip durumu polise bildirdi. Saldırgan, Murat Bayar’a “Sesin niye çıkmıyor. Köpekten korktu diye yapmadığını bırakmadın'' diye bağırdıktan sonra bölgeden ayrıldı. Bu anlar bir amatör kamera tarafından saniye saniye görüntülendi.

''DEVAMLI BU SORUNLARLA UĞRAŞIYORUZ’

Kafasından yaralanan yapımcı Murat Bayar olayı şöyle anlattı: “Cihangir’de 400’e yakın köpek var. Bu parkta köpeklerimizi gezdiriyoruz. Parkın içinde köpekler için ayrılan bir alan var; ama pislik içinde. Arada sırada köpeklerden korkan çocuklar oluyor. Onlarla alakalı sorunlar yaşıyoruz. Dün de küçük bir tartışma çıktı. Tartışma sırasında bir kişi arkadaşımızın köpeğine tekme atmaya kalktı. Tekme atmaya kalktıktan sonra olay biraz hareketlendi. Buradan geçen bir kişi de olaya dahil oldu. Hakaretler ve tehditler etti. Sonra gitti eline vantilatör ayağıyla geldi benim kafama vurdu. Hastaneye gittik. Rapor aldık, suç duyurusunda bulunduk. Devamlı burada bu sorunlarla uğraşıyoruz.''

''KASTİ YARALAMA’

Saldırganın savcılık kararıyla serbest kaldığını belirten Avukat Burçin Şahan “Daha önce sürekli bu parkta bir tartışma çıkıyordu. Genelde sözel olarak kalıyordu. Burada hayvanlara ayrılan bölümde köpeklerimizi gezdirmemiz mümkün değil. Dün yine böyle bir olay olduktan sonra birlikte polis merkezine gittik şikayette bulunduk. Özellikle yapılan bir yaralama. Kasten ve buradaki herkesin gözünü korkutmak için yapılmış bir eylem. Şüpheli serbest kaldı. Pazartesi günü gerekli işlemlere devam edeceğiz. Savcılığa suç duyurusunda bulunacağız'' diye konuştu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Akseki'de Kamyonet Uçuruma Yuvarlandı: Sürücü Kurtarıldı
Yolcu midibüsü devrildi: 1 astsubay hayatını kaybetti, 17 yaralı
Fatih Laleli'de Sokak Ortasında Gasp! Tek Yumrukla Bayıltılan Gencin Çantası Çalındı
Silivri'de Zincirleme Kaza: 3 Yaralı, 6 Araç Karıştı
"Adana'da 20 Yıl 7 Ay Hapis Cezasıyla Aranan Cezaevi Firarisi Yakalandı"