Cihat Tamer'in oğlunun cenaze töreninde selfie krizi! Müzisyen Turhan Öge'ye tepkiler yağdı

81 yaşındaki usta oyuncu Cihat Tamer'in kanser hastası oğlu Atilla Tamer, 57 yaşında hayatını kaybetti. Oğlunu son yolculuğuna uğurlayan Tamer, taziyeleri kabul ederken ünlü isimlerle selfie çeken müzisyen Turhan Öge'nin dikkat çekici anlarıyla gündeme geldi.

81 yaşındaki usta oyuncu Cihat Tamer'in kanser hastası oğlu Atilla Tamer, 57 yaşında hayatını kaybetti.

"Perihan Abla", "Bizimkiler" ve "Mahallenin Muhtarları" gibi unutulmaz projelerde yer alan Cihat Tamer, oğlunun vefatıyla büyük bir üzüntü yaşadı.

Oğlunu son yolculuğuna uğurlayan Cihat Tamer'i Bakırköy Belediye Başkanı Ayşegül Ovalıoğlu, Talat Bulut ve Zihni Göktay gibi isimler yalnız bırakmadı.

CENAZEDE ÜNLÜ İSİMLERLE SELFIE ÇEKTİ


Atilla Tamer'in cenazesi dün ikindi namazının ardından Ataköy Ömer Duruk Camii'nde kılındı ve ardından Bakırköy'deki aile mezarlığına defnedildi.

Cihat Tamer, cenazede taziyeleri kabul ederken, müzisyen Turhan Öge'nin ünlü isimlerle selfie çekmesi dikkat çekti. Zihni Göktay'ın bu anlar karşısındaki şaşkınlığı da kameralara yansıdı.

NE OLMUŞTU?
90 yaşında hayatını kaybeden Kayhan Yıldızoğlu'nun cenazesinde, Şener Şen fotoğraf çektirmek isteyenlere "Bi gidin" diyerek tepki göstermişti.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.