Çılgın Hırsız 4'ün Başarısının Ardından Minyonlar 3 Duyuruldu!

Animasyon tutkunları için müjdeli haber geldi: Çılgın Hırsız 4'ün 230 milyon dolarlık bir açılış yapmasının ardından, Universal ve Illumination, Minyonlar serisinin üçüncü filmini duyurdu.

Animasyon severler için heyecan verici haber geldi: Çılgın Hırsız 4'ün 230 milyon dolarlık açılış başarısının ardından, Universal ve Illumination Minyonlar 3'ü duyurdu. Despicable Me ve Minions filmleri, toplamda 5 milyar dolar hasılatla tarihin en büyük animasyon serisi oldu. Minyonlar 3, 30 Haziran 2027'de beyazperdede izleyiciyle buluşacak.

Animasyon film severlerin merakla beklediği haber geldi. Çılgın Hırsız 4’ün 230 milyon dolarlık bir çıkış elde etmesinin ardından Universal ve Illumination, sevilen animasyon serisinin bir sonraki bölümü olan Minyonlar 3’ü duyurdu.

Despicable Me ve Minions filmleri, 2010’daki lansmanından bu yana toplamda ortalama 5 milyar dolar hasılat elde ederek tarihin en büyük küresel animasyon serisi haline geldi. 2022 yapımı Minyonlar: Gru’nun Yükselişi, açılış hafta sonunda küresel gişede zirveye yerleşti ve 125 milyon dolarlık yurt içi kazancıyla rekorları alt üst etti. Geçtiğimiz hafta seyircisi ile buluşan Çılgın Hırsız 4 filminin ardından Minyonlar serisinin 3. filmi, 30 Haziran 2027’de beyazperdedeki yerini alacak.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.