Cimri olarak anılan Alişan ve Buse Varol köşeyi döndüler!

Magazin dünyasının en sevilen isimleri arasında yerini alan Alişan ve Buse Varol çiftinden müjde geldi. Sevilen iki isimde hayranlarını havalara uçuracak projelerinin detaylarını anlattı.

Kısa bir süre önce kızları Eliz’i kucaklarına alan ve ikinci kez baba ve anne olan ikili, üçüncü çocuk içinde açıklamalarda bulunmuşlardı. Her iki isimde çok istediklerini dile getirmişlerdi fakat bu kararlarından döndüklerini yaptıkları röportajda dile getirdiler. Bunun üzerine dizi çalışmalarına başladıklarını dile getiren ikili çok özel açıklamalar yaptılar.

Çalışmalarına yavaş yavaş başladıklarını açıklayan ikili, Alişan’ın eşi olan Buse Varol’un doğum gününü kutlamak için Arnavutköy’de bir balıkçıdan çıkarken muhabirlerin sorularına cevap verdiler. Muhabirlerin merak edilen soruları sorması üzerine ise samimi cevaplar alındı. Bu sorulardan cevabı en çok merak edilen konu ise yeni bir projenin olup olmadığı yönündeydi.

Yaz dizisi için çalışmalara başladıklarını dile getiren Alişan ve Buse Varol çifti, birlikte yer alacakları bir proje hakkında bilgiler verdiler. Birlikte bir dizi projesiyle hayranlarının karşısına çıkacaklarını duyuran ikili, birçok bilgiye de yer verdi. “Şimdi konuşmayalım… Hazırladığımız bir dizi projesi var ikimizin de yer alacağı sürpriz bir şey... Şu anda görüşme aşamasında. Yazın olacak bir şey…” sözlerini dile getiren Alişan’a eşi ise “Her şeyi söyledin, istersen biraz daha anlat” sözleriyle esprili bir yanıt verdi.

Kısa bir süre önce sosyal medya üzerinden soru cevap yapan Buse Varol “Üçüncü çocuk istiyor musun” sorusuna “ Evet, çok istiyorum” sözleriyle cevap vermişti fakat muhabirlerin “Üçüncü çocuk istiyor musunuz?” sorusuna ise “Vazgeçtim, istemiyorum. Geçen haftaya kadar istiyordum ama şimdi istemiyorum. Bilemiyorum ama belki daha sonra isterim” sözlerini dile getirdi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Lexus, Türkiye'de yeni modeli LBX'i tanıtımını yayınladı
En uzun menzile sahip elektrikli otomobiller listesi açıklandı!
Uygun fiyatlı lüks elektrikli otomobil mi almak istiyorsunuz? Starlight EV modeli tam size göre!
2024 Cupra Leon özellikleri ve fiyatı açıklandı!
Farklı markaların ikiz kardeşi modeller gündemde