Cinayet İtirafı Canlı Yayında Patladı: "Annemi ve Sevgilisini Korudum

Gaziantep’te 2019 yılında şüpheli bir şekilde yaşamını yitiren Cengiz Karademir’in kızı Naime, Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı’nda cinayeti itiraf etti. Naime, babasının yemeğine uyku ilacı koyduğunu ve annesi ile sevgilisinin cinayetten sorumlu olduğunu öne sürdü.

Gaziantep’in Şehitkamil ilçesinde, 1 Haziran 2019 günü 47 yaşındaki Cengiz Karademir’in evinde şüpheli bir şekilde yaşamını yitirmesi, aile içinde büyük bir tartışmaya yol açtı. Karademir’in beş çocuğundan üçü, anneleri ve annelerinin sevgilisi Şehmus’tan şüphelenerek Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı’na başvurdu. Kardeşler, kız kardeşleri Naime’nin olayın tanığı olduğunu ifade etti.

ANNE İDDİALARI REDDEDİYOR

Naime’nin cinayetle ilgili yaptığı itiraflar sonrasında, annesi Emine de canlı yayına bağlanarak tüm suçlamaları reddetti. Emine, "Onların derdi benimle, Şehmus’un peşine düşmesinler" diyerek, çocuklarının iftira attığını iddia etti. Programda, kızı Naime’nin babasının yemeğine uyku ilacı koyduğunu açıklaması herkesi şoke etti. Naime, "İlk denemede Cengiz’i yastıkla boğmaya çalıştılar, ama başarılı olamayınca 3 gün sonra tekrar geldiler" dedi.

KIZINDAN ŞOK İTİRAF

Naime’nin itirafı, cinayetle ilgili tüm dengeleri değiştirdi. Olayın ardından annesiyle yaşadığı gerginliğin ortasında, çocukların "Pis katil" şeklindeki sözleriyle annelerine tepki göstermesi, durumun karmaşasını artırdı. Naime’nin açıklamaları, Cengiz Karademir’in ölümünün ardındaki sır perdesini aralamak için yapılan tüm araştırmaların merkezine yerleşti. Müge Anlı programı, cinayet soruşturmasına dair yeni detaylar sunarak izleyicilerini bilgilendirmeye devam ediyor.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.