Cinayet mi? Buca'da genç kadının şüpheli ölümü! Polisi alarma geçiren detaylar!

İzmir Buca’da yalnız yaşayan Fidan Çakır, evinde bıçaklanmış halde ölü bulundu. Yaklaşık bir hafta önce hayatını kaybettiği belirlenen Çakır’ın ölümüyle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

İzmir’in Buca ilçesinde yaşayan 28 yaşındaki Fidan Çakır’dan haber alamayan yakınları, genç kadının evine çilingir yardımıyla girdi. Çakır, evinde bıçaklanmış halde ölü bulundu.

BİR HAFTA ÖNCE HAYATINI KAYBETMİŞ

Çilingir yardımıyla daireye giren polis ve sağlık ekipleri, Fidan Çakır’ın çürümeye yüz tutmuş cesediyle karşılaştı. Yapılan ilk incelemelere göre, Çakır’ın yaklaşık bir hafta önce hayatını kaybettiği belirlendi.

KAPI ZORLANMAMIŞ

Olay Yeri İnceleme ekipleri tarafından yapılan incelemede, genç kadının vücudunda çok sayıda bıçak darbesine rastlandığı öğrenildi. Kapıda herhangi bir zorlama izi bulunmadığı belirtildi.

SAVCILIK SORUŞTURMASI DEVAM EDİYOR

Çakır’ın cansız bedeni, savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Polis ekipleri, genç kadının ölümüyle ilgili şüpheli ya da şüphelilerin yakalanması için kapsamlı bir soruşturma başlattı.

CİNAYET ŞÜPHESİ

Vücudundaki kesi izlerine dayanarak, cinayet şüphesi üzerinde duran ekipler, olayla ilgili çok yönlü soruşturma yürütüyor. Şüpheli ya da şüphelilerin kimliklerinin tespit edilmesi için çalışmalar hızlandırıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.