Cinayet Soruşturmasında Bombayı Patlatan İtiraf: Narin’in Yanında İki Kişi Daha!

Diyarbakır’da 19 gün kaybolduktan sonra cansız bedeni bulunan Narin Güran’ın davasında, olay günü yanında iki kişinin daha olduğu tespit edildi. Detaylar haberimizde...

Diyarbakır'da kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni Eğertutmaz Deresi yakınlarında bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın davasında şok edici bir gelişme yaşandı.

Sözcü’den Özgür Cebe’nin haberine göre, olayla ilgili yürütülen soruşturma kapsamında gözaltına alınan Nevzat Bahtiyar, Narin’in amcası tarafından cansız bedeninin gömülmesi için kendisine teslim edildiğini itiraf etti. Bahtiyar, Narin’in cansız bedenini çuval içerisine koyarak köye yakın bir yere gömdüğünü ve üzerine 15-20 kilogram taş koyarak gizlediğini açıkladı.

Soruşturmanın 38. gününde, delil toplama süreci titizlikle sürdürülürken, Bahtiyar’ın olay günü saat 15.40 ile 16.30 arasında dere yatağının kenarında bulunduğu belirlendi. O sırada cep telefonunun baz istasyonundan sinyal vermesi, dosyaya önemli bir bilgi olarak eklendi. Ayrıca, bölgedeki bir askeri üssün güvenlik kameraları da ikinci kez incelendi ve Bahtiyar’ın aracının 50 dakika boyunca park halinde olduğu tespit edildi.

Görüntülerde, Nevzat Bahtiyar’ın yanında iki kişinin daha olduğu belirlendi. Bu kişilerin Narin’in ailesinden olup olmadığı henüz netlik kazanmadı; ancak elde edilen kayıtlar, TÜBİTAK’a kapalı mühürlü bir zarf içinde gönderildi. Uzman bir ekip, görüntüleri detaylı bir şekilde inceleyerek, Bahtiyar’ın yanındaki kişilerin kimliğini ve Narin’in akrabası olup olmadıklarını belirlemeye çalışacak.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.