Cinayet Suçlamasıyla Tutuklanan Gelin Kelepçeyle Selfie Çekmek İstedi! Skandal!

Meksika'da skandal! Meksika'nın Villa Guerrero kentinde, kendi düğününde cinayet suçundan tutuklanan gelin Nancy Lizeth Rodriguez Guadarrama, polislerle kelepçeli bir selfie çekmek istedi. Damat ise polis baskınından kaçarken yaşamını kaybetti.

Meksika'nın Villa Guerrero kentindeki düğün sırasında yaşanan dramatik olaylar ülke gündemine oturdu. Nancy Lizeth Rodriguez Guadarrama, düğününde cinayet suçlamasıyla polis tarafından tutuklandı.

2022 yılında suç örgütüyle büyük bir soyguna karışan ve cinayetten aranan gelin, düğünde kiliseye kilitlendi.

BİRLİKTE ÇALIŞMAK İSTİYOR

 

Gelin Nancy'nin polis tarafından kelepçeliyken fotoğraf çektirmek istemesiyle dikkat çektiği ortaya çıktı. Düğün davetlilerinin fotoğrafladığı bu özel an sosyal medyada viral oldu.

Damat, düğünden sonra polis baskını sırasında kiliseden kaçtıktan sonra arabasında ölü bulundu. Yapılan incelemede damadın arabasına ortalama 200 el ateş edildiği belirlendi..

Olayın ardından Nancy Lizeth Rodriguez Guadarrama cinayet ve soygun suçundan 11 yıl 6 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Düğün günü yaşanan bu üzücü olay sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. Elleri kelepçeli olan ve damadın ölü bulunması üzerine gelinin polise poz verme isteği, düğünde yaşanan en şok edici olaylardan biridir.Rephrase

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.