Cinayet Şüphelisi Kirpi Yuvasında Yakalandı: İddialar Dehşet Verici!

Adana'nın Sarıçam ilçesinde mezarlıkta gerçekleşen cinayette anne Şenay Gerçek ve iki kızı Gaye ile Güldane, şüpheli tarafından vurularak hayatlarını kaybetti. Şemsettin Erkuvan, kirpi yuvasında saklanırken yakalandı.

Adana'nın Sarıçam ilçesinde meydana gelen olayda, bir anne ve iki kızı mezarlıkta acı bir cinayetle hayatını kaybetti. 21 Ekim tarihinde Buruk Mezarlığı'na gelen Şenay Gerçek (45) ve kızları Gaye (25) ile Güldane (21), dini nikahlı eşinin kabrini ziyaret ederken, şüpheli Muzaffer Erkuvan’ın babası Şemsettin Erkuvan tarafından tabancayla vurularak öldürüldü.

KORKUNÇ İDDİALAR VE CINAYETİN ARDINDAN GELEN GERÇEKLER

Olayın arka planında, Muzaffer Erkuvan'ın birkaç ay önce yaşamına son vermesi yatıyor. Şemsettin Erkuvan, oğlunun intiharında ailenin sorumlu olduğunu düşündüğü için anne ve kızlarını hedef aldı. Olayın ardından kaçan şüpheli, cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yapılan yoğun çalışmalar sonucunda yakalandı.

KİRPİ YUVASINDAKİ KORUNMA ALANI

Özel Harekat ve Terörle Mücadele ekiplerinin destek verdiği operasyonda, Erkuvan’ın saklandığı yer kirpi yuvası olarak bilinen bir oyuk oldu. Ekipler, bölgedeki ağaçlık alanda yaptıkları detaylı aramalarda şüpheliyi yakalamayı başardı.

"ÖLDÜRDÜĞÜM KADINLAR OĞLUMUN ÖLÜMÜNDEN SORUMLU"

Şemsettin Erkuvan, emniyetteki ifadesinde cinayeti nasıl işlediğini anlatarak, "Vurduğum 3 kadın, oğlumun ölümünden sorumludur. Bu nedenle onlara kin güdüyordum. Olay günü motosikletle mezarlıktan geçerken denk geldim. Öfkeliydim, dayanamayıp vurdum." şeklinde konuştu. Adliyeye sevk edilen şüpheli, mahkemede tutuklandı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.