Cinsel İçerikli Film Stüdyolarına Şafak Operasyonu!

Ukrayna’nın Nikolayev kentinde polis, cinsel içerikli film stüdyolarına düzenlediği baskında çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Stüdyonun onlarca genç...

Ukrayna’nın Nikolayev kentinde polis, cinsel içerikli film stüdyolarına düzenlediği baskında çok sayıda kişiyi gözaltına aldı. Stüdyonun onlarca genç kadını çalıştırdığı ve ayda 935 bin dolar gelir elde ettiği ifade edildi.

Prof. Dr. Naci Görür Uyardı, Ayasofya Ayakta Kalamayabilir!

Demirören Haber Ajansı'ndan Deniz Berktay'ın haberine göre, Ukrayna’nın Nikolayev kentinde polis, cinsel içerikli film stüdyolarına şafak vakti operasyon düzenledi.  Nikolayev Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, bir cinsel içerikli film şebekesine ait üç ayrı film stüdyosunda 70 kadar genç kız çalıştırdığı ve ayda 2,5 milyon grivna (yaklaşık 935 bin dolar) gelir elde ettiği belirtildi. İhbar üzerine şafak vakti operasyon düzenleyen polis, cinsel içerikli film şebekesine ait bir çok kişiyi gözaltına aldı.

İNTERNETTEN TUZAĞA DÜŞÜRÜYORLAR

Şebekenin çalıştıracağı kızları internette iş arayan ve özgeçmişini yayımlayan kızlardan seçtiği, söz konusu kişilere ulaşarak, önce firmada yöneticilik görevi teklif ettiği, bir süre sonra da genç kızları cinsel içerikli film stüdyolarına götürdükleri belirtildi. Cinsel içerikli film şebekesinin ağlarına düşürdükleri genç kızlara yüksek maaş karşılığında yabancılara yönelik cinsel içerikli filmlerde oynamayı teklif ettiği belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Dünya Haberleri

FDIC Başkanı Gruenberg, Taciz İddialarıyla İstifa Baskısı Altında
Infantino İran Cumhurbaşkanı Reisi'nin Kazasına Taziyede Bulundu
Rio Grande do Sul'da Şiddetli Yağışlar Sonucu Meydana Gelen Selde Ölü Sayısı 158'e Yükseldi
ABD, İsrail Liderlerine Yönelik Yakalama Kararını Eleştirdi
Trump'ın Sus Payı Davasında Cohen İtirafı: Trump Organization'dan Para Çaldım!