Cinsel ilişki itirafı gündem olmuştu! Ashley Graham kocasıyla ilgili o detayı açıkladı

İki yaşlarında bir oğlu ve bir yaşlarında ikizleri olan meşhur model Ashley Graham, vakit vakit cinsel ilişki itiraflarıyla adından söz ettiriyor. Büyük gövde model son olarak doğum denetim yöntemi olarak eşi Justin Ervin'in vazektomi...

2010 senesinde yönetmen Justin Ervin ile nikah masasına oturan Ashley Graham açıklamalarıyla dikkat çeken bir isim. Cinselliğe dair konuşmaktan çekinmeyen büyük gövde model daha ilkin "Erkek dostlarımla yattığım için kaybettim" demişti.

Bu sebeple meşhur model, cinsel yaşantısı sebebiyle ruhsal problemler yaşadığını anlatmıştı. Model daha sonrasında evlenene kadar hiçbir partneriyle sevişmeme sonucu aldığını açıklamıştı.

Ashley Graham şimdi de iştirak ettiği bir poscast yayınında doğum denetim yöntemi olarak eşi Justin Ervin'in vazektomi yaptırdığını deklare etti. 35 yaşındaki ABD'li model, böylelikle artık kendisinin doğum denetim hapı kullanmak zorunda olmadığını söyledi.

Ashley Graham, ebeveyn olduktan sonrasında kocasıyla kuvvetli bir bağ kurmanın sırrını da deklare etti. Ünlü model, "Justin ve ben hakikaten bir bütünüz. Çocuk sahibi olmadan ilkin dokuz yıl evli kalabildik. Bu hakikaten bir fark yaratıyor" dedi.


İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Magazin Haberleri

Ebru Şahin ve Cedi Osman İlk Kez Çocuk İle İlgili Konuştular!
Hülya Avşar'dan İrem Derici'ye: "Bir erkek olarak düşünseydim, seni bırakıp giderdim"
Serenay Sarıkaya ve Mert Demir'in olaylı gecesi: Gazetecilere tekme tokat saldırdılar
Seren Serengil'in 'hasta yemeği' gündem oldu: Sushi ile iyileşmeye çalıştı
Yaşar Alptekin'den giyimini eleştirenlere cevap: Peygamber Efendimiz yaşasaydı böyle giyinirdi