Cinsel istismara uğrayan çocuğun babası, ağabeyi ve dayısının oğlu tutuklandı

Burdur'da lise öğrencisi kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulduğu iddiasına yönelik soruşturma sonucunda çocuğun öz babası, ağabeyi ve dayısının oğlu tutuklandı.Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konuyla ilgili...

Burdur'da lise öğrencisi kız çocuğuna cinsel istismarda bulunulduğu iddiasına yönelik soruşturma sonucunda çocuğun öz babası, ağabeyi ve dayısının oğlu tutuklandı.

Burdur Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından konuyla ilgili yazılı açıklama yapıldı. Açıklamada "Bir ilçemizde yaşı küçük bir kız çocuğuna yakın akrabaları tarafından 'cinsel istismarda' bulunulduğu iddiasıyla başlatılan soruşturmada üç kişi tutuklanmıştır. Yaşı küçük kız çocuğu korunmak üzere ilgili kurumlara teslim edilmiştir. Olayın özelliği de dikkate alınarak soruşturması büyük bir titizlikle yapılmakta ve Burdur Cumhuriyet Başsavcılığımızca takip edilmektedir" denildi.

YAYIN YASAĞI
Konuyla ilgili yayın yasağının getirildiği belirtilen açıklamada şöyle denildi:

"Cinsel istismara maruz kaldığı tespit edilen kızın yaşının küçüklüğüne rağmen sosyal medyada ve basında ismi, okulu, bölgesi, ailesi tarif edilerek ve tutukluların ismi zikredilerek haberler yapıldığı tespit edilmiştir. Bu haberlerin yapılan soruşturmanın amacını tehlikeye düşürecek nitelikte olması, yaşı küçük kız çocuğunun yaşadığı kabul edilmesi güç bu vahim olayın üzerine bu şekilde yapılan haberlerle daha büyük bir ruhsal travma yaşamasının önüne geçilmesi amacıyla olayın gerçekleştiği yer Sulh Ceza Hakimliğince 28 Şubat 2017 tarihi itibariyle 'yayın yasağı' ve 'dosyadan bilgi belge alınmasının kısıtlanmasına' karar verilmiştir."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Rihanna'dan Şaşırtan İtiraf! 'Pişmanım'
Sinema Dünyasında Heyecan Yaratan Yeni Proje: Huysuz Virjin'in Hayatı Filmi Oluyor!
Elektrikli Otomobillerde Dev Yarış! Türkiye'de En Çok Satılanlar Belli Oldu
Cübbeli Ahmet Hoca'dan İsmailağa Cemaati'ne Sert Eleştiri: 'Hakkımı Haram Ediyorum'
Beyaz Et İhracatında Kısıtlama Kararı Sektörde Endişe Yarattı: CHP'den Tepki