Cinsiyet Değiştirip Kaçan, 50 Dolandırıcılık Kaydı Olan Fırat Sedat Yıldırım Yakalandı

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, 50 dolandırıcılık kaydı ve 27 yıl hapis cezası bulunan firari Hülya Yıldırım, jandarma operasyonuyla yakalandı. Cinsiyet değiştirerek Fırat Sedat Yıldırım adını alan Yıldırım, adli işlemler sonrası tutuklandı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, dolandırıcılık suçlarından 50 ayrı kaydı ve 27 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari Hülya Yıldırım, jandarmanın gerçekleştirdiği başarılı bir operasyonla yakalandı. İlginç bir şekilde cinsiyet değiştirip Fırat Sedat Yıldırım adını alan suçlu, adli sürecin ardından tutuklandı.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde, dolandırıcılık suçlarından 50 ayrı kaydı ve 27 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari Hülya Yıldırım, jandarmanın yürüttüğü bir operasyonla yakalandı. Yapılan araştırmalar sonucunda, Yıldırım'ın bir süre önce cinsiyet değiştirip Fırat Sedat Yıldırım adını aldığı ortaya çıktı.

Antalya ve diğer birçok ilde dolandırıcılık suçlarından kaydı bulunan Hülya Yıldırım'ın Marmaris'te bulunduğu tespit edildi. Muğla İl Jandarma Komutanlığı ile Aydın İl Jandarma Komutanlığı'nın ortak düzenlediği operasyonda, Yıldırım gözaltına alındı.

Adli işlemlerinin ardından mahkemeye çıkarılan Yıldırım, tutuklandı. Cinsiyet değişikliği sonrası Fırat Sedat Yıldırım adıyla devam eden hayatı, jandarma tarafından yakalanmasıyla son buldu.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.