Çırağan Sarayı'nı bir hafta kapattı, 100 milyon TL'lik düğünün sahibi belli oldu!

İstanbul’da Çırağan Sarayı’nı bir hafta boyunca kapatarak 100 milyon TL harcayan Endonezyalı milyarder iş insanının oğluna düzenlediği bu düğünün detayları ve düğüne katılan VIP konuklar merak uyandırıyor. İşte ayrıntılar...

Amerika’dan Hindistan’a kadar birçok ülkenin ultra zenginleri, görkemli düğünler için İstanbul ve Bodrum gibi şehirleri tercih etmeye devam ediyor. Bu tercihlere geçtiğimiz hafta bir yenisi daha eklendi.

ÇIRAĞAN SARAYI BIR HAFTA KAPATILDI

İstanbul’daki Çırağan Sarayı, Endonezyalı milyarder Haryanto Tjiptodihardjo’nun oğlu Phillip ile gelini Adele Tjipto’nun düğünü için özel olarak kapatıldı. 1,2 milyar dolarlık servetiyle tanınan Tjiptodihardjo, saray bölümünde tüm odaları bir haftalığına rezerve etti. 100 milyon TL’ye mal olan düğün için 350’si Uzakdoğu’dan olmak üzere toplamda 500 VIP davetli İstanbul’a geldi ve konuklar Çırağan Sarayı’nda iki gün ağırlandı.

100 MILYON TL'LIK GÖRKEMLI DÜĞÜN

Phillip ve Adele Tjipto çifti, İstanbul’da düzenlenen bu görkemli düğün için 100 milyon TL harcayarak düğün turizmine büyük katkıda bulundu. Türkiye’nin düğün turizmi gelirinin yaklaşık 1 milyar dolar olduğu belirtilirken, bu etkinlik de sektöre büyük bir canlılık kazandırdı.

Düğün töreninden önce, Çırağan Sarayı’nda mor ortanca ve güllerle süslenen düğün mekanı kadar etkileyici olan bir Türk gecesi, Esma Sultan Yalısı’nda gerçekleştirildi. Boğaz turundan tarihi mekan gezilerine kadar planlanan özel etkinliklerle, davetlilere unutulmaz bir deneyim yaşatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.