Ciro Immobile, Avrupa’da ilk kez penaltı kaçırdı

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt'a 3-1 kaybetti. Maçın 27. dakikasında Ciro Immobile, penaltı vuruşunu Kaua Santos'a kaptırarak kariyerinde Avrupa kupalarında ilk kez bir penaltı kaçırdı. Daha önce Lazio ile 8 penaltı atışı kullanıp hepsini gole çevirmişti.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nde Eintracht Frankfurt'a 3-1 mağlup olurken, İtalyan golcü Ciro Immobile, kariyerinde Avrupa kupalarında ilk kez bir penaltı atışını kaçırdı.

Beşiktaş, UEFA Avrupa Ligi'nin ikinci haftasında evinde Eintracht Frankfurt ile karşılaştı ve sahadan 3-1'lik bir mağlubiyetle ayrıldı. Maçın 27. dakikasında siyah-beyazlıların İtalyan golcüsü Ciro Immobile, penaltı vuruşu kullanma şansını yakaladı. Ancak, Kaua Santos'un başarılı kurtarışıyla bu fırsatı değerlendiremedi. 

Bu durum, 34 yaşındaki Immobile için kariyerinde Avrupa kupalarında ilk penaltı kaçırma deneyimi oldu. Önceki dönemlerinde Lazio formasıyla Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'nde toplamda 8 penaltı atışı kullanan Immobile, bu atışların hepsini başarıyla gole çevirmişti. Beşiktaş'ın bu mağlubiyeti, grup aşamasında zorlu bir yolculuğun başlangıcını işaret ediyor. Immobile'nin penaltı kaçırması, taraftarları üzse de, oyuncunun daha önceki performansları göz önüne alındığında onun potansiyeli hakkında endişe yaratmıyor. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.