Ciro Immobile, Beşiktaş ile 2 Yıllık Sözleşme İmzalıyor

Beşiktaş, Lazio'nun yıldız golcüsü Ciro Immobile için Roma'da imza aşamasına geldi. İtalyan futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalayacak olan Beşiktaş, 8 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Immobile, geçen sezon Lazio'da 11 gol atmıştı.

Beşiktaş, yeni sezon için büyük bir transfer hamlesi gerçekleştiriyor. Siyah-Beyazlı kulüp, Lazio'nun yıldız golcüsü Ciro Immobile ile anlaşma sağlamak üzere Roma'ya yöneldi. İtalyan futbolcu ile 2 yıllık sözleşme imzalanacak ve yılda 6 milyon euro maaş ödenecek. Ayrıca, Lazio’ya 8 milyon euro bonservis bedeli ödenecek.

Beşiktaş, yeni sezon için transfer çalışmalarını hızlandırdı ve son olarak Lazio'da forma giyen Ciro Immobile'yi gündemine aldı. Siyah-Beyazlı kulüp, transferi tamamlamak için adım atarken, İtalyan gazeteci Gianluca Di Marzio'nun haberine göre, Beşiktaşlı yöneticiler Roma'ya giderek Immobile ile sözleşme imzalamak için görüşmelerde bulundu. Beşiktaş, Immobile ile 2 yıllık bir sözleşme imzalayacak ve yıldız futbolcuya yıllık 6 milyon euro ödeyecek. Lazio ile yapılan anlaşma gereği, Beşiktaş'ın Immobile için ödeyeceği bonservis bedeli ise 8 milyon euro olacak (ilk etapta 5 milyon euro ve ek olarak 3 milyon euro).

 Ciro Immobile'nin Sezon Performansı

Geçtiğimiz sezon Lazio formasıyla 43 maçta mücadele eden Ciro Immobile, bu karşılaşmalarda 11 gol ve 1 asistlik performans sergiledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.