Ciro Immobile, Beşiktaş'ta Fırtına Gibi Başladı

Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile, çıktığı üç resmi maçta dört gol atarak dikkatleri üzerine çekti. Antalyaspor karşısında iki golle galibiyette büyük rol oynayan İtalyan forvet, Türkiye'de yeniden doğmuş gibi görünüyor. Beşiktaş taraftarları, Immobile'nin performansıyla coşkuyla sevindi.

Beşiktaş'ın yeni transferi Ciro Immobile, gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekti. İtalyan forvet, Beşiktaş formasıyla çıktığı üç resmi maçta dört gol atma başarısını gösterdi.

Immobile, Antalyaspor ile oynanan iç saha maçının ilk yarısında iki gol atarak taraftarları sevindirdi. La Gazetta dello Sport'ta çıkan haberde, "İtalyan oyuncu, Beşiktaş formasıyla çıktığı ilk üç resmi maçta dört gole ulaştı" ifadesine yer verildi.

Ciro Immobile'nin Beşiktaş'ın kendisine duyduğu güveni boşa çıkarmadığı vurgulandı. Tuttomercato'nun haberinde ise "Immobile'nin iki golü, Galatasaray ile puanların eşitlenmesini sağladı" denilerek, İtalyan forvetin galibiyetteki büyük katkısına dikkat çekildi.

İtalyan basınından Goal Italia, Immobile'nin Türkiye'de yeniden doğduğunu belirtti: "Eski Lazio oyuncusu, 3 maçta 4 golle Beşiktaş kariyerine sağlam bir başlangıç yaptı. Ciro, Türkiye'de adeta yeni bir gençlik bulmuş gibi görünüyor."

"Ciro için harika bir akşam" başlığı altında, Beşiktaşlı taraftarların coşkusu içinde sahaya çıkan Lazio'nun eski golcüsünün yeni macerasına iyi başladığı ifade edildi. Süper Kupa'da Galatasaray ile oynanan karşılaşmanın ardından, Beşiktaş'ın ligin ikinci haftasında Antalyaspor'u mağlup etmesinde en büyük pay sahibinin yine Ciro Immobile olduğu belirtildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.