Clara Chizoba Kronborg, YouTube'da Guinness Rekorlar Kitabı'na Giren En Uzun Röportajı Yaptı!

Clara Chizoba Kronborg, YouTube'da düzenlediği talk show ile dünyanın en uzun röportajını yaparak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi! 55 saatlik maratonla 90'dan fazla konuğu ağırladı ve başarı hikayelerini paylaştı. Kronborg, rekoru 37 saatlik önceki rekoru geride bırakarak kazandı!

YouTube'da gerçekleştirdiği talk show ile dikkatleri üzerine çeken Clara Chizoba Kronborg, dünyanın en uzun röportajını yaparak Guinness Rekorlar Kitabı'na girdi! 55 saatlik maraton boyunca 90'dan fazla konuğu ağırladı ve onların başarı hikayelerini dinledi. Kronborg, önceki rekoru 37 saatlik süreyle elinde bulunduran ABD'li Rob Oliver'ı geride bırakarak bu unvanı kazandı.

Clara Chizoba Kronborg, Guinness Dünya Rekorları'na göre YouTube hesabında tam 55 saat 24 saniye süren bir röportaj gerçekleştirdi. Bu inanılmaz performansıyla, dünyanın "en uzun röportaj" yapan kişisi unvanını elde etti. Kronborg'un YouTube'da bir talk show programı düzenlediği ve farklı ülkelerden 90'dan fazla kişiyle röportajlar gerçekleştirdiği belirtiliyor. Röportajlar sırasında her konuğun kendi alanında nasıl başarıya ulaştığına dair önemli konular ele alındı. Bu muazzam başarısıyla Kronborg, ABD'li Rob Oliver'ın önceki rekorunu geride bıraktı; Oliver 2022'de 37 saat 44 dakika süren bir röportaj yapmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye'nin Savunma Sanayisi Zaferi: Bayraktar TB2 SİHA'ları Polonya'ya Teslim Edildi!
Seda ve Ümit Erdim Çiftinden Ayrılık Haberi!
Özel’den Türkan Saylan paylaşımı geldi: "Hepimize yol gösterdi"
Furkan Bölükbaşı AK Parti'yi yerden yere vurdu
"Her gün etli yemek" iddiaları Diyanet tarafından yalanlandı