Cloudflare VPN hizmeti vereceğini açıkladı

Cloudflare geçtiğimiz yıl tam da bugün 1.1.1.1 DNS hizmetini kullanıma sunmuştu. 8.8.8.8 Google DNS’ten daha hızlı ve güvenli olan Cloudflare DNS

Cloudflare geçtiğimiz yıl tam da bugün 1.1.1.1 DNS hizmetini kullanıma sunmuştu. 8.8.8.8 Google DNS’ten daha hızlı ve güvenli olan Cloudflare DNS doğal olarak ülkemizde anında sansürlenmişti. Wikipedia’nın bile hala engelli olduğu Türkiye’de kullanılmayan Cloudflare’ın DNS hizmetinin bugün evrim geçireceği açıklandı

Cloudflare ’ın ücretsiz VPN hizmeti Warp adını taşıyacak. Türkiye’de engellenemeyen WireGuard VPN protokolünü kullanacak olan CloudflareWarp, 1.1.1.1 uygulamasını kullananlara kademe kademe olarak sunulacak. CloudflareWarp’tan yararlanmak istiyorsanız, kaydınızı 1.1.1.1 uygulaması üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Bu yıl içerisinde herkesin beğenisine sunulacak olan ücretsiz VPN hizmeti olan Cloudflare Warp, sadece iOS ve Android platformları ile kısıtlı olacak. CloudflareWarp‘ın ücretsiz olmasından dolayı masaüstü sürüme gelmeyeceğini düşünüyoruz.

CloudflareWarp’tan yararlanmak için 1.1.1.1 uygulamasını App Store veya Google Play Store‘dan indirerek kayıt yaptırmanız yeterli olacaktır. Ancak haberi görür görmez kayıt yaptıran biri olarak sıramın 175.412 olduğunu belirteyim. Yani CloudflareWarp için uzun bir süre bekleyebilirsiniz.

Türk İşi Dondurma gişedeki liderliğini sürdürdü

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Beş senedir beklenen özellik sonunda geliyor!
ChatGPT'ye rakip olacak sohbet botu iOS'a geldi: AppStore üstünden indirilebilir!
Avrupa Birliği’nde şirketlerin yüzde sekizi yapay zekadan yararlanıyor!
Apple'ın geliri düştü!
Arkeologlar buldukları şey karşısında şok oldular!: İşte o dev canlı!