Çocuğa Cinsel İstismarda Bulunanlar Hadım Edilecek! Son dakika!

Son dakika! Çocuklara karşı işlenen cinsel suçlarda önemli bir uygulama! Uygulama dünyanın diğer ülkelerine de yayılabilir. Çocuklara istismar yapanlar hadım edilecek! O karar çıktı! Artık cezası daha büyük..

ABD'nin Louisiana eyaletinde 13 yaşın altındaki çocuklara yönelik cinsel suçlardan hüküm giymiş olanlar ameliyatla hadım edilebiliyor.

ABD'nin Louisiana eyaletinde kabul edilen bir yasa uyarınca çocuklara karşı cinsel suç işleyen kişiler ameliyatla hadım ediliyor.

Tecavüz, ensest veya 13 yaşın altındaki mağdurlara yönelik suçlardan hüküm giymiş suçlular, cezaevlerinde ameliyat olmaya zorlanıyor.

Louisiana yargıçları 16 yıldır bu tür suçlardan hüküm giyenlerin kimyasal hadım edilmesine izin veriyor, ancak ceza nadiren uygulanıyor. Kimyasal hadımlık durumunda cinsel isteği azaltmak için testosteron üretimini baskılayan ilaçlar kullanılır.

 

Kamu Güvenliği ve Ceza İnfaz Kurumunda bir doktor tarafından gerçekleştirilecek işlemden en az 60 gün önce mahkemenin sanığın kısırlaştırmaya uygun olduğunu tespit etmesi gerekiyor.

Tasarının muhalifleri tasarıyı sert bir şekilde eleştirirken, Ulusal Makul Seks Yasaları Derneği'nden (NARSOL) Sandy Rozek tasarıyı "barbarca" olarak nitelendirdi.

Öte yandan Demokrat Temsilci Edmond Jordan, tasarının orantısız bir şekilde siyahi erkekleri hedef alacağını savundu..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.