Çocuk kaçırmaya çalışan yabancı uyrukluya linç girişiminde bulundular

İskenderpaşa Mahallesi’nde meydana gelen olayda iddiaya göre, sokağın başındaki çeşmede elini yıkayan M.G arkadaşıyla oynarken yanına tanımadıkları T.A. yaklaştı. T.A., bir süre çocukları izledikten sonra M.G’yi sırtına aldı.

7 yaşındaki çocuğun çırpınışlarına aldırmayan şahıs, diğer çocuğun da elinden tutarak götürmeye çalıştı. Olay yerinden geçenler duruma sessiz kalınca M.G “imdat bizi kaçırıyorlar” diye bağırdı. Yoldan geçen motokurye durumu fark ederek, kaskını çıkarıp T.A.’ya vurdu.

LİNÇ GİRİŞİMİNDE BULUNDULAR

Kaçmaya çalışan T.A.’yı yakalayıp darp eden mahalle sakinleri polise haber verdi. Yabancı uyruklu şahıs gözaltına alındı.

Şüphelinin emniyetteki işlemleri devam ederken babaanne Seher Güngör yaşananları aktardı. Torununun şokta olduğunu ve konuşamadığını belirten babaanne şöyle konuştu:

“Dedesinin dükkanına gitmek istedi çıktı gitti. Orada oynarken ellerini yıkamak istemiş dedesinden izin alıp gelip ellerini yıkamış. Ellerini yıkadıktan sonra bu adam onları izliyormuş zaten, omzuna almış, yanındaki kız arkadaşının da elinden tutmuş. Sonra torunum çırpınmaya başlamış. Etraftakiler de babası sanıp karışmak istememiş. Sonra ‘İmdat bizi kaçırıyorlar’ diye bağırınca o sırada yoldan geçen bir kurye çocuğumuz durumu fark etmiş ve kaskını çıkararak kaçmaya çalışan adama vurmuş. Sonra tabi mahalleli çıkmış, müdahale etmiş, adamı linç etmeye çalışmışlar. Polis alıp götürmüş. Torunum hiç iyi değil, konuşmuyor o konu hakkında hiçbir şey söylemiyor. Allah korusun başkasının başına da gelebilirdi. Farz edelim bir şey verdi, bir şey koklattı nerden bulacaktık biz bu çocukları. Gözaltına alındı lakin gece hiç uyuyamadık. Hiçbir şey de söylemiyor. Sana bir şey dedi mi yaptı mı diyoruz sadece kafasını sallıyor.”

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
Sevgililerin tartışması kanlı bitti! Kadın, erkeği bıçaklayarak öldürdü
Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
Esra Erol'da çocuk gelin skandalı: 14 yaşındaki kız, başlık parasıyla satılmış