Çocuk parkında ölü bulundu: Vatandaşların merakı hayrete düşürdü!

Antalya'da sokaklarda yaşayan İbrahim Polat'ın çocuk parkında cansız bedeni bulundu. Olayın detayları ve merak uyandıran gelişmeleri haberin devamında bulabilirsiniz.

Antalya'da yaşanan üzücü bir olayda, sokaklarda yaşayan İbrahim Polat'ın (55) çocuk parkında, üzeri battaniyeyle örtülü bir şekilde kaydırakların altında cansız bedeni bulundu. Saat 10.00 sularında Muratpaşa ilçesi Kızılsaray Mahallesi'ndeki çocuk parkında gerçekleşen bu trajik olay, parktaki vatandaşlar tarafından fark edildi ve hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirildi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve polis ekipleri sevk edildi.

MERAKLI KALABALIK ÇALIŞMALARI İZLEDİ

Yapılan kontroller sonucunda, İbrahim Polat'ın yaşamını yitirdiği belirlendi. Ancak olay yerine gelen polis ve sağlık ekiplerini izlemek isteyen meraklı bir kalabalık, çalışmaları izlemek için bölgeye akın etti. Polis ekipleri, kalabalığı zaman zaman uzaklaştırmaya çalışsa da, vatandaşlar bir süre sonra tekrar olay yerinin çevresinde toplandı.

ÜZERİNDE BİR MİKTAR PARA BULUNDU

Cesedin üzerinde yapılan incelemede, bir miktar para bulunduğu tespit edildi. Ölen Polat'ın, bir süre önce kağıt toplayarak geçimini sağladığı ve sonrasında sokaklarda yaşamaya devam ettiği öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlatırken, Polat'ın cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılarak otopsi yapılmak üzere gönderildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Özel halk otobüsü yayalara çarptı: Anne öldü, oğlu yaralandı
Çorum'da polis memuru uzman çavuşu öldürdü
Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti