Çocuklar Duymasın'ın 'Mary' Karakterine CIA'den Şok Teklif!

Demet Tuncer, 'Çocuklar Duymasın'daki Mary karakteriyle tanınırken, üniversitedeki başarıları sayesinde CIA'dan ilginç bir teklif aldığını açıkladı. İşte bu sürpriz teklifin ardındaki detaylar ve Tuncer'in verdiği çarpıcı yanıtlar...

'Çocuklar Duymasın' dizisindeki 'Mary' karakteriyle tanınan oyuncu Demet Tuncer, hayatıyla ilgili çarpıcı detayları paylaştı. İstanbul Levent’te doğup büyüyen Tuncer, 15 yaşında Türkiye'yi temsil ederek ABD-Türkiye ortak bursuyla United World College'dan tam burs kazanarak ABD'ye gittiğini belirtti. 90 farklı ülkeden öğrencilerle eğitim almanın dünya görüşünü ve kültürel birikimini zenginleştirdiğini vurguladı.

Üniversitede siyasal bilgiler okurken, CIA'den aldığı teklifi de gündeme getiren Tuncer, bu konudaki düşüncelerini şöyle dile getirdi: "Uluslararası güvenlik dersine giren CIA analisti bir profesörle çalışmıştım. Merakımı fark etmiş olmalı ki, benimle çalışmaya devam etti. Beden dillerini analiz etmek her zaman ilgimi çekti."

Kariyer haftasında CIA'nın kendisini istemesiyle ilgili yaşadığı şaşkınlığı ifade eden Tuncer, profesörün, "Seni ülkende üst düzey bir bürokrat ya da diplomat yaparlar" sözlerinin kafasını karıştırdığını belirtti. Tuncer, "O yaşta böyle bir cümle kurduğuma hâlâ inanamıyorum. Üzgünüm, ben ne ailemi ne de ülkemi satarım," diyerek cevabını net bir şekilde verdiğini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.