Çocuktan yaşlısına kadar ücretsiz hizmet başladı! Belediyeden büyük adım!

O şehirde yaşayan herkese belediyeden büyük müjde geldi. Hava sıcaklıklarının yükseldiği bu günlerde harekete geçen belediye, çocuktan yaşlısına kadar herkese ücretsiz hizmet sunmaya başladı. İşte detaylar...

Antalya Muratpaşa Belediyesi, eski CHP Genel Başkanı merhum Deniz Baykal’ın adını taşıyan spor kompleksinde her yaş grubuna hitap eden yüzme kursları düzenliyor. Yüzme bilmeyen herkesin katılımına açık olan bu projede, kayıtlar bugün başladı.

Kızılarık Mahallesi’nde 8 bin metrekarelik alana sahip olan Deniz Baykal Spor Kompleksi, Muratpaşa Belediyesi'nin 30 milyon TL yatırımıyla hayata geçirildi. Tesisin içinde yarı olimpik bir yüzme havuzu bulunuyor. Deniz Baykal'ın adının verildiği bu kompleks, ücretsiz yüzme kurslarıyla vatandaşlara hizmet verecek.

Deniz Baykal, iyi bir yüzücü olarak tanınıyor ve Türk siyasi tarihinde "Eğer seçimi kazanamazsam Rodos Adası'na kadar yüzerim" sözüyle anılıyor. Bu tesisin yüzme kurslarına ise 7'den 70'e herkes kayıt yaptırabilecek.

Kayıtlar, 24 Haziran itibariyle spor.muratpasa-bld.gov.tr adresi üzerinden yapılabilecek. Eğitimler, haftada 2 gün olmak üzere toplam 8 ders sürecek ve kontenjanlar sınırlı olduğundan erken kayıt öneriliyor. Eğitimlerin başlangıcı, kayıtların tamamlanmasının ardından 1 Temmuz'da gerçekleşecek ve aynı zamanda belediyenin Süleyman Erol Yüzme Havuzu'nda da verilecek.

Deniz Baykal Spor Kompleksi'nin resmi açılışı ise Deniz Baykal’ın doğum günü olan 20 Temmuz tarihinde yapılacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.