Copa Do Nordeste Maçı Sonrası Skandal: Fortaleza Takımına Saldırı!

Fortaleza takım otobüsüne bombalı saldırı! Copa Do Nordeste maçının ardından gerçekleşti. 6 futbolcu yaralandı, başkan maçlara çıkmama kararı aldı. Taraftarların taş ve bomba attığı Curado mahallesinde yaşandı.

Copa Do Nordeste maçının ardından Brezilya'da yaşanan şok edici bir olayda, Fortaleza takım otobüsüne bombalı bir saldırı gerçekleşti. Bu saldırıda 6 futbolcu yaralanırken, Fortaleza başkanı Marcelo Paz, suçluların yakalanmasına kadar maçlara çıkmayacaklarını açıkladı. Saldırının, Curado mahallesi yakınlarındaki Atacadao dos Presentes civarında meydana geldiği belirtildi. Taraftarların taş ve bomba attığı bu olay, Brezilya futbolunda büyük endişe yarattı.

BOMBALI SALDIRI SPORT RECİFE VE FORTALEZA MAÇININ ARDINDAN

Brezilya'nın Copa Do Nordeste turnuvasında Sport Recife ile Fortaleza arasında oynanan mücadele 1-1 berabere sonuçlandı. Ancak, maçın ardından Fortaleza takım otobüsüne bombalı bir saldırı gerçekleşti.

YARALILAR VE OLAY YERİ

Saldırıda can kaybı yaşanmazken, 6 Fortaleza futbolcusu yaralandı ve hastaneye kaldırıldı. Olayın Curado mahallesi yakınlarındaki Atacadao dos Presentes civarında meydana geldiği belirtildi.

TARAFTAR SALDIRISI

Fortaleza başkanı Marcelo Paz, saldırının ardından suçluların yakalanmasına kadar maçlara çıkmayacaklarını açıkladı. Paz ayrıca, saldırı sonucunda oyunculardan Gonzalo Escobar'ın 13 dikiş atıldığını ifade etti. Taraftarların takım otobüsüne taş ve bomba attığı bildirildi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Fenerbahçe, Deplasmanda Galatasaray'ı Yenerek Şampiyonluk Şansını Sürdürmek İstiyor
Yunan basını duyurdu: Panathinaikos’ta Fatih Terim dönemi sona erdi
Trabzonspor'da şaşırtan ayrılık kararı! Abdullah Avcı, iki yıldızla yollarını ayırıyor
Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belirlendi! İmzalar yakında atılacak
Ali Koç Real Madrid'in efsane ismi ile yüzyılın bombasını patlatıyor!