Çorum’da dehşet! 14 yaşındaki çocuk anne ve babasını bıçakladı!

Çorum'da yaşanan dehşet verici olayda, 14 yaşındaki B.U. aile içi tartışma sonucunda annesi ve babasına bıçakla saldırdı. Yaralanan anne ve baba hastaneye kaldırılırken, çocuk gözaltına alındı.

Çorum’da, aile içi tartışma vahim bir olayla sonuçlandı. İddiaya göre, 14 yaşındaki B.U., anne ve babasıyla yaşadığı tartışma sırasında kontrolden çıkarak bıçakla saldırdı. Annesi Ş.U. (32) ve babası H.U. (43) bıçak darbeleriyle yaralandı.

YARALILAR HASTANEYE KALDIRILDI

Olayın ardından çevredekilerin ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, yaralı anne ve babayı Hitit Üniversitesi Erol Olçok Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırdı. Hastanede tedavi altına alınan anne ve babanın durumları hakkında henüz net bilgi verilmezken, olayın şoku çevrede geniş yankı uyandırdı.

ÇOCUK GÖZALTINA ALINDI

Bıçaklı saldırı sonrası olay yerinden uzaklaşmayan B.U., polis ekiplerince gözaltına alındı. Gözaltına alınan çocuk, Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürüldü. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SORUŞTURMA DEVAM EDİYOR

Yetkililer, olayın nedenine ilişkin geniş kapsamlı bir soruşturma başlattı. Aile içi şiddet vakalarının artış gösterdiği bu tür olaylar, toplumda endişe yaratmaya devam ediyor. Soruşturma sonucunda olayın tüm ayrıntılarının ortaya çıkması bekleniyor.

TOPLUMDA TEPKİ ÇEKEN OLAY

Çorum’da meydana gelen bu trajik olay, sosyal medyada geniş yankı buldu. Kullanıcılar, aile içi şiddetin daha fazla önlenmesi ve çocukların ruhsal sağlıklarına yönelik daha fazla önlem alınması gerektiğini savunarak yetkililere çağrıda bulundular.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.