Cristiano Ronaldo, 900. Golüyle Tarihe Geçti

Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı'nın Hırvatistan'a karşı oynadığı Uluslar Ligi maçında 900. golünü atarak tarihe geçti. 34. dakikada attığı gol sonrası gözyaşlarına boğulan Ronaldo, 2026 Dünya Kupası'na dair umutlu olduğunu belirtti ve anın tadını çıkardığını söyledi.

Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı'nın Hırvatistan ile oynadığı Uluslar Ligi maçında 900. golünü atarak futbol tarihinde önemli bir başarıya imza attı. 34. dakikada skoru belirleyen golü kaydeden Ronaldo, duygusal anlar yaşarken, 2026 Dünya Kupası'na dair umutlarını da dile getirdi.

Portekiz Milli Takımı'nın yıldızı Cristiano Ronaldo, Uluslar Ligi'nde Hırvatistan'a karşı attığı golle tarihi bir başarıya imza attı. Ronaldo, bu golle kariyerinin 900. golünü kaydetmiş oldu.

Uluslar Ligi'nin ilk maçında Hırvatistan'ı konuk eden Portekiz, Ronaldo'nun 34. dakikada attığı golle öne geçti. Dünyaca ünlü futbolcu, bu golün ardından büyük bir duygu seline kapılarak gözyaşlarına hakim olamadı.

39 yaşındaki Ronaldo, yakın zamanda yaptığı açıklamada 2026 Dünya Kupası'na dair umutlu olduğunu belirtmişti. Kendini iyi hissettiğini ifade eden Ronaldo, "2026 Dünya Kupası hakkında şu anda kesin bir şey söyleyemem. Anın tadını çıkarmaya çalışıyorum. O gün geldiğinde şartlara göre kararımı verebilirim" dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.