Cristiano Ronaldo, Al-Nassr Formasıyla 39 Yaşında Büyüleyici Performansını Sürdürüyor

39 yaşındaki Cristiano Ronaldo, Al-Nassr formasıyla sezonda 35 maçta 36 gol atarak şaşırtmaya devam ediyor. Son 72 saatte ikinci hat-trick'ini yaparak göz kamaştırdı. Suudi Arabistan Ligi'nde 29 golle liderliği ele geçirdi.

Portekizli futbol efsanesi Cristiano Ronaldo, 39 yaşında olmasına rağmen Al-Nassr'daki performansıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Bu sezon, 35 maçta 36 gol atarak üst düzey bir performans sergiledi. Son olarak, Abha ve Al-Tai maçlarında ardı ardına iki hat-trick yaparak gözleri üzerine çekti. Suudi Arabistan Ligi'nde 29 golle zirveye oturdu ve kariyerinin son döneminde hala etkileyici bir performans sergiliyor.

Portekizli futbol yıldızı Cristiano Ronaldo, 39 yaşında olmasına rağmen Al-Nassr formasıyla bu sezon müthiş bir performans sergiliyor. Suudi Arabistan Ligi'nde 24 maç, AFC Şampiyonlar Ligi ve elemelerinde 9 maç, ve Kral Kupası'nda 2 maç olmak üzere toplamda 35 maçta forma giydi. Bu maçlarda 36 gol atarak, 12 asist yaparak takımına büyük katkı sağladı.

Son olarak, Suudi Arabistan Ligi'nin 26. haftasında Abha karşısında oynanan maçta takımıyla birlikte 8-0'lık farklı bir galibiyet elde ettiler. Ronaldo, bu maçta hat-trick yaparak performansını bir kez daha gösterdi. Bu hat-trick, sadece 72 saat önce Al-Tai karşısında attığı hat-trick'in ardından geldi. Bu sezon üçüncü kez hat-trick yaparak toplamda 39 golle ligin en skorer oyuncusu oldu.

Cristiano Ronaldo'nun performansı, futbol dünyasında yaşına meydan okuduğunu ve hala üst düzey bir oyuncu olduğunu kanıtlıyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Trabzonspor'da Bomba Ayrılık! Uğurcan Çakır'ın Yeni Durağı Belli Oldu: Kimse Beklemiyordu!
Gol Kralı Beşiktaş'a mı Geliyor? 15 Milyon Euro'luk Transfer Yolda!
Derbinin Faturası Ağır! Galatasaray - Fenerbahçe yankısı devam ediyor!
Galatasaray'da Yenilginin Nedenleri! Tepki Olan Buruk'a!
Galatasaray,da 'Kerem Aktürkoğlu' kararı alındı!