Cristiano Ronaldo ile görüşmeler başladı: Tarihe geçecek!

Cristiano Ronaldo, Al-Nassr ile olan sözleşmesinin son yılına girdi. Suudi Arabistan ekibi, yıldız futbolcuyla yeni kontrat görüşmelerine başladı. 39 yaşındaki Ronaldo, 2026 Dünya Kupası’nda oynamayı hedefliyor. Altı farklı Dünya Kupası'nda yer alması halinde tarihe geçecek.

Cristiano Ronaldo, 2023'ün başında Suudi Arabistan’ın Al-Nassr takımına imza atarak yeni bir döneme adım atmıştı. Şimdi, 39 yaşındaki yıldız futbolcu sözleşmesinin son yılına girdi ve Al-Nassr ile yeni bir kontrat için görüşmelere başladı. Ünlü gazeteci Nicolo Schira’nın aktardığına göre, Ronaldo'nun futbol kariyerine devam etme ve 2026 Dünya Kupası’nda oynama arzusu bulunuyor. Eğer bu hedefini gerçekleştirirse, tarihe geçerek altı farklı Dünya Kupası’nda mücadele eden ilk futbolcu olacak.

Geçtiğimiz sezon, Suudi Arabistan Pro Lig'inde sergilediği performansla dikkat çekti; 31 maçta 35 gol atarak gol kralı unvanını kazandı. Bu sezon ise ligdeki ilk beş maçında dört gol kaydetti. Ronaldo’nun bu etkileyici istatistikleri, Al-Nassr’ın başarısında önemli bir rol oynuyor ve yeni sözleşme görüşmeleri, hem kulüp hem de oyuncu için büyük bir heyecan kaynağı. Gelecek sezon ve beyond, Ronaldo’nun kariyerinde nasıl bir yol çizeceği merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.