Cristiano Ronaldo Tehlikeyi Ucuz Atlattı: Televizyona Yansımayan Olayın Detayları Ortaya Çıktı!

2024 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye-Portekiz karşılaşmasında, Cristiano Ronaldo'ya sarılmak isteyen taraftarların sahaya girmesi sonucu maç defalarca kesintiye uğradı. Televizyon ekranlarına yansımayan bu görüntüler, olayın boyutunu gözler önüne serdi.

2024 Avrupa Şampiyonası'nda Türkiye-Portekiz Karşılaşması Taraftarların Sahaya Girmesi Nedeniyle Defalarca Durdu!

2024 Avrupa Şampiyonası'nda oynanan Türkiye-Portekiz karşılaşması, sahaya giren taraftarlar nedeniyle birkaç kez kesintiye uğradı. Bu olayların görüntüleri televizyon ekranlarına yansıtılmadı.

Ancak ortaya çıkan fotoğraflara göre Cristiano Ronaldo adeta sakatlanmaktan son anda kurtulmuş. Çünkü sahaya atlayan her yandaş hemen Ronaldo'nun yanına koştu.

4 kez duran oyunda Ronaldo sahaya giren her taraftarla fotoğraf çektirdi. Ancak bu sırada ısrarlı davranan bazı taraftarlar Ronaldo'nun sakatlanmasına neden oluyordu.

Taraftarlar daha sonra güvenlik görevlileri tarafınca sahadan çıkarılırken bir kişinin üzerinde Türkiye forması olduğu görüldü.

Ronaldo minik bir taraftarına ise yakın ilgi gösterdi. Yanına gelen çocuğa önce kollarını açan Ronaldo daha sonra sarılıp, selfie çektirdi. Minik yandaş güvenlik görevlilerini peşine takıp sahadan gitti.

Bu arada Türkiye - Portekiz maçını Ronaldo'nun sevgilisi Georgina Rodriguez de tribünden takip etti.

Öte yandan Cristiano Ronaldo'nun, Türkiye hasreti devam etti. Bu maça kadar Türkiye'ye golü olmayan Ronaldo, suskunluğunu bu maçta da bozamadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.