Cristiano Ronaldo'dan Tarihi An: 903. Golüyle Al Nassr'ı Zafere Taşıdı!

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde Al Nassr, Al Wehda'yı evinde 2-0 mağlup ederek puanını 11’e yükseltti ve maç fazlasıyla 2. sıraya yerleşti. Maçta Al Nassr’ın gollerini 41. dakikada Angelo ve 56. dakikada penaltıdan Cristiano Ronaldo kaydetti.

Suudi Arabistan Pro Ligi'nde Al Nassr, evinde karşılaştığı Al Wehda’yı 2-0’lık skorla mağlup etti. Ligin 5. haftasında gerçekleşen bu mücadelede, ev sahibi ekip sahadan 3 puanla ayrılarak, puanını 11’e yükseltti ve maç fazlasıyla 2. sıraya yerleşti.

Al Nassr'ın gollerini 41. dakikada Angelo ve 56. dakikada penaltıdan Cristiano Ronaldo kaydetti. Maçın sonlarına yaklaşırken Al Wehda'nın W. Bakshween, 86. dakikada gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

RONALDO, 903. GOLÜNÜ ATTI!

Cristiano Ronaldo, Al Wehda karşısında attığı golle kariyerindeki 903. golünü de kaydetmiş oldu. 39 yaşındaki Portekizli yıldız, bu golle birlikte 77 maçta 70 gol ve 17 asistlik etkileyici bir performans sergilemiş durumda. Ronaldo, hedefinin 1000 gol olduğunu açıklamıştı ve bu hedefe doğru kararlılıkla ilerliyor.

Al Wehda ise bu mağlubiyetle birlikte 4 puanla 14. sırada yer aldı. Al Nassr’ın ve özellikle Ronaldo’nun performansı, taraftarları ve futbolseverleri oldukça heyecanlandırmaya devam ediyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.