Cristiano Ronaldo’dan tepki çeken hareket! Atılan formayı kasıklarına sürüp taraftara geri attı!

Suudi Arabistan’da derbi mücadelesinde Al Hilal ile Al Nassr karşı karşıya geldi. Futbol dünyasında birçok rekorun altında imzası bulunan Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, kaybettikleri maç sonrası rakip takımın formasını kasıklarına sürüp taraftarlara geri fırlattı.

Suudi Arabistan'da gerçekleşen derbi mücadelesinde Al Hilal ile Al Nassr takımları karşı karşıya geldi. Futbol dünyasının ünlü isimlerinden Portekizli yıldız Cristiano Ronaldo, maçlarını kaybettikten sonra rakip takımın formasını kasıklarına sürüp taraftarlara geri fırlattı.

Suudi Arabistan Pro Lig'in iki önemli ekibi Al Hilal ile Al Nassr, hazırlık maçında karşılaştı. Al Hilal'in teknik direktörlüğünü yapan Jorge Jesus yönetimindeki ekip, mücadelede ilk yarıda bulduğu gollerle 2-0 galip ayrıldı. Ancak, maç sonunda beklenmedik bir olay yaşandı. Bir Al Hilal taraftarı, Al Nassr'ın yıldızı Cristiano Ronaldo'ya rakip takımın formasını fırlattı. Bu anlık hareket, Ronaldo'nun tepkisine neden oldu. Formayı gördüğünde sinirlenen Ronaldo, şortunun içine sokarak taraftara geri fırlattı.

Cristiano Ronaldo'nun bu davranışı, maçın önüne geçerek büyük bir tartışma yarattı ve futbolseverlerden büyük eleştiri aldı. Suudi Arabistan'ın Al Nassr takımında forma giyen Cristiano Ronaldo, maç sonunda rakip takımın formasını kasıklarına sürüp taraftara geri fırlatarak sosyal medyada büyük tepki topladı.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

UEFA'dan Arda Güler'e Kritik Uyarı: Kurala Takılma Tehlikesi!
UEFA Avrupa Ligi'nde Finalistler Belli Oldu!
Beşiktaş'ın Yeni Teknik Direktörü Belli Oldu: İmzalar Atılıyor!
Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Napoli'ye transfer oluyor! Fenerbahçe taraftarını yıkan haber!
Ali Koç yeniden aday: Fenerbahçe seçimleri heyecanı