Cristiano Ronaldo'nun attığı mesajlar ifşa oldu

Antonio Cassano, Cristiano Ronaldo hakkında yaptığı çarpıcı açıklamalarla gündem oldu. Cassano, "3 bin gol atsa bile umurumda değil, Ronaldo futbol oynamayı bilmiyor," derken, Ronaldo'nun kendisine gönderdiği kupa ve gol istatistiklerini de eleştirdi.

Antonio Cassano, bir podcast programında Cristiano Ronaldo hakkında yaptığı açıklamalarla gündeme geldi. Cassano, "3 bin gol atsa bile umurumda değil, Cristiano Ronaldo futbol oynamayı bilmiyor" dedi. 

Bu sözlerin ardından Ronaldo'nun kendisine kazandığı kupaların bir listesini gönderdiğini belirten Cassano, Portekizli yıldızın kariyerinde 900 gole ulaşan ilk oyuncu olduğunu hatırlattı. Ronaldo, İspanya'da oynadığı dönemde 105 maçta 100 gole ulaşarak bu başarıyı en hızlı elde eden oyuncu olmuştu.

Cassano, Ronaldo’nun takım uyumunun zayıf olduğunu vurgulayarak, "Higuain, Aguero, Benzema, Lewandowski, Ibrahimovic ve Luis Suarez gibi oyuncular takım içinde nasıl uyum sağlayacaklarını biliyorlardı. Onların her birinin farklı özellikleri vardı. Ronaldo’nun tek amacı ise gol atmak," şeklinde konuştu.

Eski İtalyan futbolcu, Ronaldo'nun kendisi için tüm zamanların en iyi 10 oyuncusu arasında bile yer almadığını ifade etti. Cassano, Ronaldo’nun kendisine gönderdiği mesajda, "Bana bir daha saygısızlık yapma. Sadece 150 gol attın ve 4 kupan var," dediğini aktardı. Cassano ise Ronaldo'ya, "Sevgili Cristiano, bana saygısızlık ettiğini söylüyorsun ama ben seni bir oyuncu olarak sevmiyorum. Sorun nedir?" şeklinde yanıt verdi. 

Cassano, 2006-2008 yılları arasında Real Madrid'de forma giyerken, 2018 yılında Hellas Verona'da futbolu bırakmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.