Cübbeli Ahmet HDP’yi hedef aldı

Kamuoyunda Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, son videosunda Halkların Demokratik Partisi’ni (HDP) hedef aldı

Halk arasında Cübbeli Ahmet olarak tanınan Ahmet Mahmut Ünlü, Youtube hesabında yayınlanan son videosunda HDP’yi hedef aldı. Cübbeli videosunda son dönemlerde şehitlerin artışına değinerek PKK’yı eleştirirken HDP’yi de hedef aldı.

Cübbeli konuşmasında HDP için, “Allah partilerini ilhak eylesin. Rey verenlerin bütün ellerini iptal eylesin, kurutsun. Allahım yüzde 10 yüzde 11 reylerini sıfırın altında bilmem kaç dereceye Rabbim inzal eylesin. Allahım bütün belaları onların üzerine takdir eylesin, irsal eylesin. Yahudi’ye çalışıyorlar. O Saadet o DEVA da onlara çalışıyor” dedi.

“HDP’LİLER VATANDAŞLIKTAN ÇIKARILSIN”

Cübbeli Ahmet, Youtube’de yayınlan videosunu ise şu sözlerle paylaştı:

“Pkk Militanlarını Destekleyen ve Bölünme Niyetiyle Hdp’ye Rey Verenleri Vatandaşlıktan Çıkarmazsanız Vatanın Bütünlüğünü Sağlayamazsınız ve Bölünmeyi Önleyemezsiniz!”

HDP’DEN TEPKİ GELDİ

Cübbeli Ahmet’e HDP Grup Başkanvekili ve Siirt Milletvekili Meral Danış Beştaş yanıt verdi. Beştaş, “Cevap vermeye değmezsin lakin neyse; HDP düşmanlığı, bu ülkede suçunu örtmek isteyenlerin son sığınağıdır. Bu halkı, milyonlarca insanın iradesini hiçe sayanlardan kurtaracak tek güç HDP’dir. İyi ki HDP var ” diye tepki gösterdi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

IŞİD'e yönelik 7 ilde gerçekleştirilen operasyonda 30 kişi gözaltına alındı!
Güneşli günler yola çıktı: 7 Mayıs 2024 İzmir hava durumu
İngiliz Kidby Çifti, 1924 Model Otomobilleriyle Dünya Turunda!
Seçil Erzan davasında yeni iddianame ortaya atıldı!
Ünlü Oyuncu Bensu Soral Fenalaştı! Hastaneye Kaldırıldı!