Cübbeli Ahmet'ten Bahçeli’ye cevap geldi! Dikkat çeken örnek!

Dün PKK elebaşı Öcalan için "Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti Grup Toplantısı'nda konuşsun, terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın" diyen MHP lideri Bahçeli'ye bir yanıt da Cübbeli Ahmet'ten geldi.

Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Devlet Bahçeli'nin PKK elebaşı Abdullah Öcalan'a yönelik yaptığı çağrıya sosyal medya üzerinden Muhsin Yazıcıoğlu'nun bir sözüyle yanıt verdi. 

Helikopter kazasında hayatını kaybeden BBP kurucu Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu'nun sözlerini hatırlatan Cübbeli Ahmet, Bahçeli'ye yönelik eleştirilerini dile getirdi. "Gündemle ilgili benim de bir yorumum olsun" diyerek paylaştığı mesajda Bahçeli'ye tepkisini belirtti.

Cübbeli Ahmet paylaşımında "Bir kere merhum Şehit Muhsin Başkanımız ile otururken şu şekilde demişti: "Ahmet Efendi! Birilerine teklif edilmiş olduğu gibi bana da: ‘Amerika ile anlaşırsan önün açılır, sen onlara tamam de desteği al, sonra sözünü bozarsın.’ diye teklif geldi. Ben de onlara ‘Ayı ile yatağa giren ezilmeye mahkumdur.’ diye yanıt vermiştim.

Allâh-u Teâlâ, rûhunu şâd eylesin, ondaki şuurdan bir nebze de düşmandan nasıl sakınılacağı bilincinden yoksun olanlara nasîb eylesin. Âmîn!" ifadelerini kullandı.

BAHÇELİ NE DEMİŞTİ?

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli dünkü grup toplantısında PKK lideri Abdullah Öcalan ile ilgili "Terörist başına çağrımın içyüzünü anlayamayanlar, saptırmaya çalışanlar çok. Terörist başı işin içinde olmazsa bir şey çıkmaz diyenlere de sesleniyorum. Tecridi kaldırılırsa gelsin TBMM'de DEM Parti grup toplantısında konuşsun. Terörün tamamen bittiğini ve örgütün lağvedildiğini haykırsın," ifadelerini kullanmıştı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.