Çukur Dizisinde Büyük Ayrılık! Sevilen Oyuncu Neden Diziden Ayrıldı, Yeni Bölümde Neler Olacak?

Çukurda beklenmeyen ayrılık yaşanıyor! O İsim diziden neden ayrıldı? Bundan sonra senaryo nasıl işleyecek işte detaylar

Son zamanların en popüler dizilerinden birisi olan Çukur dizisi yaşadığı ayrılıklar ile gündemde yer alıyor. En son bölümde herkesi şaşırtan bir ayrılık yaşanmış Kubilay Aka diziden çıkmıştı. Bu ayrılığın üstünden çok geçmeden yeni bir ayrılık gündeme geldi. Karaca'yı korumaya çalışan Celasun’un ölümü herkesi üzdü ve şaşırttı.

Finalinin Mayıs aylarında yapılması beklenen dizi de pek çok başarılı isim yer alıyor. Elde edilen habere göre dizinin başından beri rol alan başarılı bir oyuncu daha diziye veda ediyor. Bu karakter ise Ece Yaşar yani Karaca karakterinden başkası değildi.  Ünlü oyuncu Çukur dizisi ile tanınmış ve birçok hayran kitlesi elde etmişti.

Çukur ‘da Yeni Bölüm

 

Show TV kanalının başarılı yapıtı Ay yapım imzalı dizide yeni bölüm heyecanla bekleniyor. Fragmanı yayınlanan dizide Cumali bir kavga yaşıyor ve birtakım sözler söylüyor.  Bunun beraberinde Yamaç ve Vartolu kavgaya devam ediyor. Karaca ise Celasun’a ulaşma peşinde oluyor. Karaca’nın yanı sıra Yamaç’ ta Celasun’a ulaşmaya çalışıyor. Efsun ise sonunda kendini toparlıyor. Yamaç ’tan Kulkan’ı bulmasını istiyor. Bu durumda neler olacağı ise oldukça merak konusu oldu.

Geçen Bölümde Ne Oldu?

 

Yamaç'ın annesi Sultan Hanım torununu çukurda olduğunu duydu ve bu doğrultuda torununu görmek amacıyla Yamaç' ın evine gitti. Ancak geçmişin acısı ile yüzleşen Efsun Sultan Hanım'ı evden kovdu. Amca ise yaşadığı başarısız baskın ile iyice sinirlendi ve Vartoluyu Yamaç'ın üzerine saldı. Vartolu ile amca arasında bir soğukluk yaşanmaya başlandı. Yamaç ise işsiz gençleri yeni bir işe yerleştirme düşüncesi ile işe koyuldu. Celasun'un Yamaç'a yardım ettiğini anlayan amca ona bir tuzak kurarak Karaca'yı kullandı ve benzin istasyonunda Celasun’u bir adama öldürttü.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Kamu çalışanlarının dikkatine: Servis kalktı, fazla mesai yasaklandı ve izinler kullandırılacak!
Dünya'dan onay aldı: İşte Türkiye’nin en iyi hamur lezzeti!
Özel'den Tokat'taki patlama ile ilgili açıklama
Özgür Özel'den Tokat'taki patlamaya ilişkin açıklama geldi!
Ünlü peynir markasında bakteri tespiti, tüketicileri alarma geçirdi! Ürünler raflardan toplanıyor!