Çukur dizisinde Karaca'ya ne olduğu ortaya çıktı! Vartolu şimdi delirecek! Amca'nın sonu geldi, ayva

Show Tv ekranlarının en sevilen yapımlarından biri olan Çukur dizisinin yeni bölümüne ait fragmanı kısa bir süre önce yayınlandı. Fragmanda ise Vartolu'nun delirerek Amca'nın işini bitirmek için harekete geçtiği görüldü.

Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Erkan Kolçak Köstendil, Rıza Kocaoğlu, Necip Memili, Damla Sönmez, Burak Dakak gibi birbirinden başarılı oyuncuların yer aldığı Çukur dizisinin Mayıs ayının sonuna doğru final yapması düşünülüyor. Finale yaklaşık olarak 4 bölümü kalan Çukur dizisinde Amca'nın da sonu geliyor.

Emmi'ninde ölümüne neden olan Amca, Yamaç'ın damarına iyice basmıştı. Celasun'u telle boğarak öldüren Amca daha sonra ise Karaca'nın sonunu getirmişti. Celasun'un öldürüldüğünü anlayan Karaca, Amca ile hesaplaşmak ve öldürmek için yanına gitmişti fakat istenilenler Karaca'nın beklediği gibi olmamıştı.

Karaca için endişelenmeye başlayan Ayşe ise Vartolu'mnun karşısına çıkarak; "Ben her gün rüyamda Karaca'yı görüyorum. Nerde benim kızım Vartolu?" sözlerini dile getiriyor. Yasmin ise Akın'a Karaca'nın ölümünü yeniden anlatıyor. Akın ise eve giderek her şeyi altına üstünü getiriyor.

Amca şimdi ayvayı yedi!

Vartolu gözü dönmüş bir şekilde Amca'nın karşısına çıkacak ve ondan hesap soracak. Ölümlerin tek sebebi olan Amca'nın ayvayı yediğine dair birçok paylaşım ise sosyal medyada arka arkaya geldi. Zıvanadan çıkmış olan Vartolu'nun fragmanda bağırarak arabaya binmesi sonunda gerçekleri gördüğünü düşündürdü.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Tesla'ya otomatik pilot soruşturması gündemde
Yeni Skoda Kodiaq Türkiye'yi sarsmaya geliyor! Satış tarihi açıklandı
Sitelerde araç şarj istasyonu kurdurmak isteyenler dikkat! Merak edilen soru yanıt buldu
Yeni Tesla Model 3 Performance resmen tanıtıldı: Adeta hız fırtınası!
Range Rover yerine bunu alın! Jeep’in 2 milyon satan aracı Türkiye’de!