Çukur dizisinin yıldızı Yamaç'ın sahnesi seyircinin gözünden kaçmadı

Başrollerini Aras Bulut İynemli, Erkan Kolçak Köstendil, Necip Memili, Nejat İşler, Damla Sönmez, Rıza Kocaoğlu, Burak Dakak gibi birbirinden başarılı isimlerin yer aldığı dizi, Türkiye’nin gündemine oturuyor.

Türkiye gündemine bomba gibi düşen Çukur dizisinde yaşanılanlar ise akıllara kazılı bir şekilde duruyor. Her bölümde büyük bir başarıya imza atan Çukur dizisinin 118. Bölümüne ait fragmansa yayınlandı. Fragmanda yaşanılanlar ise akılları allak bullak etti. Yamaç’ı gördüğü için hem sevinen hem de büyük bir şok yaşayan Efsun, hayatının dersini verdi…

Yamaç’ı görünce şok bir şekilde kalan Efsun, birbirlerine kavuşunca öpüştüler fakat Efsun ters köşe yaparak Yamaç’ı dövdü. Bunun üzerine birçok Çukur izleyicisi Efsun’un bu hamlesinin Yamaç’ı korumak için yaptığını dile getirse de birçok kişi ise bu fikre tamamen karşı çıkarak yeni tezini oluşturdu. Sizce Efsun, neden Yamaç’a vurdu?

Çukur dizisinde neler oluyor?

Ekranların en sevilen dizleri arasında yerini alan Çukur dizisinde yaşanılanlar seyircileri ekranlara kilitledi. İki yıldır birbirlerine görmeyen Yamaç ve Efsun ise buluşmaları anında büyük bir tartışma yaşaması seyircileri büyük bir şoka soktu. Bunun üzerine birçok kullanıcı, “Efsun öpüşürken birini gördü ve Yamaç’a zarar gelmesin diye bunu yaptı” gibi birçok yorum dile getirildi.

Yayınlanan son bölümde Efsun ve Yamaç karşı karşıya gelmiş fakat dizinin son sahnesinde kesilmişti. Yeni bölümde nelerin yaşanacağı ise merak konusu oldu. Saatler 20.00’ı gösterdiğinde ekranlara gelecek olan Çukur dizisi Show TV’den sevenleriyle buluşacak.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

İkinci el araç alıcıları için önemli bir gelişme: Sınırlamalar kaldırılabilir!
Nisan ayında Türkiye'de en çok satılan otomobiller belirlendi! İlk sıradaki marka hiç şaşırtmadı
Elektrikli araçların şarj sorunu tarih oluyor! Batarya değişimi kolaylaşıyor
Büyük Çinli otomobil üreticisi Türkiye pazarına geri dönmeye hazırlanıyor!
Türkiye'de en çok satılan lüks otomobil markaları belli oldu