Çukur'un Yamaç'ı Celasun'la öyle bir dalga geçti ki, sosyal medyaya damgasını vurdu! Bu fotoğra

Ekranların vazgeçilmezleri arasında yer alan popüler dizi Çukur’un oyuncuları arasında sürpriz bir gelişme yaşandı. Sosyal medyayı sallayan bu fotoğraf ile Çukur dizisinin iki önemli oyuncu gündemi bomba gibi düştü.

Show TV ekranlarında seyircisiyle buluşan Çukur dizisi bir efsaneye dönüşmüş durumda. Her hafta yayınlandığı gün reyting tablolarını alt üst eden başarılı dizi son haftalarda da heyecan dolu bölümlerle izleyicisinin beğenisini topluyor. Aksiyon ve gerilimin hiç azalmadığı Çukur dizisinde, Aras Bulut İynemli ve Kubilay Aka arasında gerçekleşen o olayın fotoğrafları sosyal medyada depreme yol açtı. 

Sevilen ikili dizideki gösterdikleri başarılı performansın yanında sosyal medyada ve özel hayatlarındaki samimi haller ile herkesin takdirini kazanıyor. Yamaç karakterine hayat veren ve izleyiciyle arasında bir bağ kurmayı başaran oyuncu sosyal medyadan da yakından takip ediliyor. Dizide Celasun karakterini canlandıran genç oyuncu Kubilay Aka ise rolü ve tavırları ile dikkatleri üzerine çekmeyi başaran bir başka isim.

Çukur'da en son ne oldu?

Çukur dizisinde sevilen ikili, sosyal medyadan öyle bir halde paylaşımda bulundular ki kullanıcılar gördüklerine inanamadılar. Dizide en son Karaca ile kaçma amacı olan Celasun Amcanın yönlendirdiği bir kişi tarafından benzin istasyonunda bir pusuya kurban gitti ve diziden ölerek ayrıldı. Bu veda ile herkesi duygulandıran Celasun sosyal medya hesabından da duygu dolu bir paylaşımda bulunmuştu.

Kubilay Aka'nın paylaşımı

Kubilay Aka o paylaşımda, “4 sene oldu dile kolay. Söyleyecek çok fazla şey var ama aile her şeydir sloganıyla yola çıktığımız işte, aile gibi olma talihini yaşıyorum sizlerle. Eyvallah Çukur. Hakkın ödenmez” ifadelerine yer vererek sevilen dizideki rolünün tamamlanmasına duygu yüklü bir karşılık verdi. Her şeyi başlatan bu paylaşıma Aras Bulut İynemli’nin verdiği yanıt ise herkesi kahkaha içinde bıraktı.

İynemli, ”Yolun açık, aydınlık ve istediğim gibi olsun canım kardeşim, iyi ki sen” notunu yer verdiği paylaşımda, Kubilay Aka ile sarılıp dudak hareketi yaptığı bir fotoğraf paylaştı. Ayrıca altına da “Bu nasıl fotoğraf ayrıca” notunu kaydetti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Otomotiv Haberleri

Sıfıra zam gelince satışlar uçtu: İkinci el otomobil satışlarında bayram havası yaşanıyor!
Otomobil almayı düşünenler dikkat! İkinci el otomobil fiyatlarının artması bekleniyor
Mini Cooper'da büyük bir sürpriz: MINI Countryman modeli şimdi 590 bin TL indirimle satışta
Renault Megane, Dacia Duster ve Jogger modellerinde düşük faizli indirim kampanyası
MG'den heyecan verici bir haber geldi! 150.000 TL destek alan o model rakiplerini çatlattı