Cumhurbaşkanı Başdanışmanı: "İsrail Türkiye'ye saldıracak; uykudakiler uyansın, yanmak vaktidir"

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, İsrail'in Mescid-i Aksa ve diğer kutsal alanlara saldıracağını, ardından hedefin Türk yurdu olacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Yiğit Bulut, "İsrail kısa süre içinde Mescid-i Aksa ve diğer kutsal alanlarımıza saldıracak. Sonrasında Sayın Cumhurbaşkanımızın belirttiği gibi hedef Türk yurdu olacak" dedi. Bulut, "Uyanmalıyız! 100 yıl önce Batı, Türk yurduna saldırdı ve taşeron Yunanistan'dı. Şimdi aynı tehdit tekrar geliyor, bu kez taşeron İsrail" şeklinde değerlendirmelerde bulundu. 

Yiğit Bulut, Türkiye'nin BRICS başvurusuna ilişkin yaptığı açıklamalarda, bu başvurunun Cumhuriyet tarihinin en önemli olaylarından biri olduğunu ifade etti. Türkiye'nin Batı'nın istenmeyen müttefiki olmaktan çıkıp kendi yolunu çizmesi gerektiğini vurguladı. "Uyanık olmalıyız, gerçekleri tarafsız bir şekilde görmeliyiz" diyen Bulut, "İsrail'in Mescid-i Aksa'ya saldırması ve ardından Türk yurduna yönelmesi kaçınılmaz" iddiasında bulundu.

Bulut'un sosyal medya paylaşımı şu şekildeydi: 

"Sevgili Dostlar, 

Sayın Başkanın BRICS vurgusu ve Türkiye Cumhuriyeti'nin BRICS başvurusu, Cumhuriyet tarihimizin en önemli anlarından biridir! 

Türkiye, Batı'nın istenmeyen, mültecileri tutan ve Amerika'nın içine sindiremediği bir zoraki müttefik olmaya devam edemez! Türkiye, kendi yoluna gitmelidir! 

2050 yılına kadar dünya nüfusunun yüzde 51’i BRICS üyesi olacak. Doğal kaynakların ve üretim kapasitesinin büyük çoğunluğu şu anda BRICS ülkelerinde. 

İsrail kısa süre içinde kutsal alanlarımıza saldıracak. Sayın Cumhurbaşkanımızın defalarca belirttiği gibi, hedef Türk yurdu olacak! 

Batı'dan gelecek olası bir saldırıya karşı S-400'ler ve yerli savunma sistemleri tek güvencemizdir. 

Sonuç olarak, 100 yıl önce olduğu gibi tekrar bir saldırı ile karşı karşıyayız. Bu sefer taşeron İsrail! Uykudakiler uyansın; belki yanmak vakti gelmiştir!"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.